Grup: Administrators
Nereden: Antalya
Üye No: 16
Merhaba arkadaslar bu sitede premium uyeyim ve 15 tane de referans satin aldim. Gunde 1.5 dolar kazanıyorum. Sizede uye olursanız premium olmanizi tavisye ederim.
Grup: Members
Nereden: izmir
Üye No: 84
TEBRIKLER bu ptc siteleri iyice çakallaştı aynı sorun vipbuxda da var. ref li linki tıklansa bile rferansta isim yazmamaya başladı;uyanık olmamız lazım arkadaşlar ;paraları cavurlara yedırmeyelım
Üye No: 272
legolasoft kaç gunde ödeme geldi acaba bende bi kaç gun sonra isteyeceğim şimdilik çok iyi gidiyor.. gelecekte vaat eden bi ptc umarım hep boyle devam eder
Grup: Administrators
Nereden: Antalya
Üye No: 16
QUOTE(seukoo @ Mar 23 2008, 07:55 PM)
legolasoft kaç gunde ödeme geldi acaba bende bi kaç gun sonra isteyeceğim şimdilik çok iyi gidiyor.. gelecekte vaat eden bi ptc umarım hep boyle devam eder
onceden cok hızlıydılar. bu aralar biraz sallıyolar bilerek. Premium uyeyim 1 haftaya geldi.
Üye No: 401
Isabelmarco ilk reklamlarını yapmaya başladığında "bu ne ya, fotoğraflarını koymuşlar siteye" deyip garipsemiştim. Ancak kısa sürede güvenilirliklerini ispatlayınca hemen üye olmuştum. Ardından premium ve 35 üye satın aldım. Paramı çoktan çıkardım. Bu siteye güveniyorum. Ödemeler 12-15 gün gibi geldi.
refli linkimden üye olmak için buraya tıklayabilirsiniz