Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

DingoBux
          © 2007 IBSkin.com

Reply to this topicStart new topic
> Paypal hakkında..., Account Management
aurainfusion
mesaj 23.01.2008, 21:49
İleti #1

Çavuş

Grup: Members
Üye No: 6

Selam arkadaşlar, şöyle bir e-mail aldım, sizinle paylaşmak istedim..

From kısmında Paypal , Subject kısmında Account Management yazıyor ve mesaj şöyle

Dear valued PayPal member,

It has come to our attention that your PayPal account information needs to be updated as part of our continuing commitment to protect your account and to reduce the instance of fraud on our website. If you could please take 5-10 minutes out of your online experience and update your personal records you will not run into any future problems with the online service.

However, failure to update your records will result in account suspension. Please update your records on or before January 26, 2008.

Once you have updated your account records, your PayPal session will not be interrupted and will continue as normal.

To update your PayPal records click on the following link:
http://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_login-run

Thank you,
PayPal Customer Center.

Copyright 1999-2007 PayPal. All rights reserved.

Açıkçası verdikleri linke tıklayamayı mantıklı bulmadım. Sizlerin görüşlerini almak istedim. Eğer bunda bir bit yeniği varsa siz paypal kullanıcıların da görmesini istedim..

Kolay gelsin

Go to the top of the page

+Quote Post

ekmelce
mesaj 23.01.2008, 22:03
İleti #2

Çavuş

Nereden: Crater Lake - OR - USA
Üye No: 44

Paypal da logini tıkladıgımızda sana gönderdikleri link çıkıyor evet ama bunun doğru olup olmadığı pek kesin değil. hatta şimdi dikkat ettim paypalda çıkan link "http://" değil "https:// " olarak çıkıyor. bi bit yeniği olma ihtimali var türkiyede de insanlara bankadan geliyomuş gibi mail gönderip bilgi alanlar vardı. ya zaten en sağlamı normal browserını aç gir paypala giriş yaptığında zaten bi update gerekiyorsa uyarırlar seni. ben girdim öyle bişey yok zaten mail falanda gelmedi

+Quote Post

ykara
mesaj 23.01.2008, 22:04
İleti #3

Teğmen

Nereden: Marmaris
Üye No: 1

Hocam bu tamamen bir fishing mailine benziyor. Linke tıklamamakla akıllılık etmişsin. Bu tür mailleri alan arkadaşların kesinlikle maildeki linki tıklamaması gerekir. Bunun yerine direk web sayfasının linkini browser'a yazmak suretiyle siteye girmeleri daha akıllıca olur. Bizleri haberdar ettiğin için teşekkür ederiz.

+Quote Post

officer
mesaj 24.01.2008, 10:58
İleti #4

Çavuş

Nereden: istanbul
Üye No: 53

QUOTE(ykara @ Jan 24 2008, 12:04 AM) *
Hocam bu tamamen bir fishing mailine benziyor. Linke tıklamamakla akıllılık etmişsin. Bu tür mailleri alan arkadaşların kesinlikle maildeki linki tıklamaması gerekir. Bunun yerine direk web sayfasının linkini browser'a yazmak suretiyle siteye girmeleri daha akıllıca olur. Bizleri haberdar ettiğin için teşekkür ederiz.

Katılıyorum.
Topic icin de saolun gerçekten çok dikkat edilmesi gereken bir konu.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 Üye:

Collapse