QUOTE(wiwaxia @ May 28 2008, 05:28 AM)

Hızlı Yanıt butonuna basmamıza gerekmeden "Hızlı Yanıt" kutucuğu açık dursa iyi olacak.
Birde butonları Türkçe yaparsak güzel olur (IMG:
style_emoticons/default/wink.gif)
Birde şunu belirteyim: misafir olarak giriş yapanlara smileler ftp deki dizin yolu olarak gözüküyor.Forum ayarlarından onunda ayarını çekerseniz iyi olur (IMG:
style_emoticons/default/smile.gif)
Butonların türkçeleştirme işlemi tamamlandı. Umarım yeni butonları beğenirsiniz.
Hızlı yanıtın varsayılan olarak açık durması için
http://forum.ptcuye.com/board-settings.html adresinde
İleti Ayarları > Kullanımına izin verilen bölümlerde, Hızlı Cevap otomatik açılsın mı? seçeneğini aktifleştirmeniz yeterli olacaktır.
Smiley sorunu ile ilgileneceğim. Bu sorun sanırım yüklediğimiz seo modülünden sonra ortaya çıktı.
QUOTE(ugurbux @ May 28 2008, 01:19 PM)

referans değişim bölümünde yabancı sitelerde bir gelenek gibi kural vardır. herkes forumda daha önceden hiç bahsedilmemiş yeni bir sitenin linkini kendi referans ismiyle koyar. ondan bir sonraki onun linkiyle siteye üye olur. sonra kendi ref linkini koyar. böyle böyle herkes birbirinin alt üyesi olur ve sitede karışıklık olmaz. siteye böyle bir gelenek getirilebilir. ben de böyle bir konu açacaktım ama geleneği kimse bilmediğinden kimse beni kaale almaz diye düşünüp açmadım. böyle bir gelenek getirmeniz ümidiyle....
CMI işlemini düşünmüştüm. Ama üyelerimizin bu uygulamaya ne kadar hazır oldukları konusunda endişem var. Sanırım en iyisi bir süre deneyip görmek olacak. Ayrıca ileriye dönük olarak site tanıtımı ve referans değişimi bölümleri ile ilgili farklı planlarım var. Fırsat bulursam bu planları hayata geçireceğim.
QUOTE(erayffm @ May 28 2008, 03:20 PM)

Bu arada gün gectikce buyuyen site sizleri tebrik ediyorum. 400 u asti uye sayisi dahada cikar umarim. Siteye girince sitede referans degisimi ile site tanitimi disinda hareket olmamasi iyi degil. Arkadaslarin ilgilerini her baslik altinda göstermeleri daha süper olur. Mesela ödemeleri sorunlari forumda paylasmakta site takipciligi yapan benim gibi arkadaslar icin yardimci olur,yada herhangi bi baslikta yorum yazmak fikirleri almak ptc ler hakkinda erken teshis koymamizi saglar biz de cok ahlayip puflamayiz.
Sizin icin ne yapabiliriz basligi gercekten güzel olmus tesekkürler
Forumun diğer bölümlerinin hareketlenmesi sadece benim/yönetimin elinde olan birşey değil. Sadece referans kazanabileceğiniz bir forum olmaktan kurtulmak için
PTC Siteleri Hakkında adıyla bir bölüm açtım. İhtiyaç gördüğünüz başka bölümler varsa bizimle paylaşabilirsiniz.
QUOTE(Tilbe @ May 28 2008, 05:53 PM)

Bizim için ne yapabilirsiniz?.... Online olanlar tanışabilsin ve daha hızlı ref değişimi yapabilsinler diye çok sevdiğim sitemize bir de chat bölümü koyabilir misiniz?
NOT: Ayrıca uğurbux ve diğer arkadaşlarımızın fikirlerine katılıyorum.
Chat bölümünü düşündüm. Hatta kendi yazdığım bir chat uygulaması bile mevcut. Fakat bu ortamın temiz kalacağını düşünmüyorum. Küfür edenler, kendi ref linklerini dağıtanlar vs.. olacağından sürekli kontrol gerektirecektir. Bu da ekstra işyükü demek.