Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

DingoBux
          © 2007 IBSkin.com

Reply to this topicStart new topic
> PTC İLE İLGİLİ DEĞİŞİK BİR ANKET...
PTC İLE İLGİLİ DEĞİŞİK BİR ANKET...
ptc sitelerini gelecekte ne bekliyor?
zamanla değer kazanacaklar [ 18 ] ** [50.00%]
Aynı devam edecekler [ 8 ] ** [22.22%]
zamanla ilgisizlikten sönecekler [ 10 ] ** [27.78%]
Toplam Oy: 36
Sadece üyeler ankete oy verebilirler. 
cabbarkar
mesaj 05.02.2008, 13:33
İleti #1

Çavuş

Grup: Members
Üye No: 26

LÜTFEN ANKETİ SEÇMEDEN OKUYUN...

BUGÜNLERDE herkese bakıyorum alertpaylar paypallar e-goldlar havada uçuşuyor. (yadırgamıyorum yanlış anlaşılmasın sonuçta o da lazım) Ama çok farklı bir gerçek var ptc ile ilgili

ACABA HİÇKİMSE PTC SİTELERİNİ KULLANARAK BİR NEVİ İHRACAT YAPTIĞININ, FARKINDAMI?
Bence şimdiden ptc sitelerine üye olanlar ve bu üyeliği akıllıca ve istikrarlı kullananlar ileride ömürboyu hatırı sayılır paralar elde edecekler. İleride bu ptc hesapları miraslarda,mal varlıklarında yer almaya başlayacak ve kanunlaşacak.

Eskiye örnek verecek olursak,
Eskiden(20-30 yıl önce) para etmeyen, kimsenin umursamadığı arsalar şimdi astronomik fiyatlara satılıyor.
YAHOO BUGÜNLERDE 46 MİLYAR $ TEKLİF ALDI. 10 sene önce kaç paraydı acaba? veya şimdi yahoo'dan içeriği çok daha güzel bir site kursak kaç para eder sizce? edermi 46 milyar$? bence birkaç bin$ anca eder. İşte erken kalkan yol alır.

Aynı şekilde ptc sitelerin varlığından çoğu insanın haberi yok veya olsada çoğu umursamıyor. Ama ilerde çok farklı olacak. Bence internetteki arsanızı şimdiden ayarlayın...

Go to the top of the page

+Quote Post

hopeyoung
mesaj 05.02.2008, 14:09
İleti #2

Teğmen

Üye No: 56

olabılır ama cok buyuk bır pay kapacagı olayı abartı cogu ınsan ugrasmak ıstemıyecek cunku eger bux.to uyelık acmayı kapatırsa gercekten cok buyuk paralar donebılır gercektende

+Quote Post

cabbarkar
mesaj 05.02.2008, 14:21
İleti #3

Çavuş

Üye No: 26

bux.to uyelik almayı kapatmaz çünkü bux.to'nun önemli para kaynaklarından biri yeni üyeler. ama premium üyelik alımını çok zorlaştırabilir veya pahalılaştırabilir. yine aynı şekilde üye satınalma zorlaşabilir veya pahalılaşabilir. ama asla kapanacağını düşünmüyorum.

+Quote Post

yubi
mesaj 05.02.2008, 23:21
İleti #4

Yeni Üye
*

Üye No: 93

yazını okumadan önce aynı devam edecekler dicektim yazını okuduktan sonra fikrim degişti (IMG:http://forum.ptcuye.com/style_emoticons/default/biggrin.gif) gelişeceklerine inanıyorum bnde (IMG:http://forum.ptcuye.com/style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

eNeTeN
mesaj 20.09.2008, 00:18
İleti #5

Teğmen

Üye No: 636

Bence buraya bir seçenek daha eklenmeliydi, Paraları Kırıp Kaçacaklar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aradan uzun yıllarda geçse ptc siteleri hep aynı devam edecek biri açılacak biri kapanacak, cünkü ptc mantıgında parayı vuran kacıyo, ptci ile uğrasanlarda zaten belli bi müddet sonra bıkıp bırakıyo yerine yenileri geliyo, yani bu siteler hep kapanıp yeinleri acılacak ptc işleriyle uğrasanların sayılarıda hep aynı kalacak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , Siteden Halil arkadaşımızın bir sözünü okumuştum, PTC işinde bence onemli olan doğru zamanda doğru siteyi seçip doğru yatırımı yapmak, o anı yakaladıgın an parayı biraz kırarsın yoksa sadece sömürülürüz gibi geliyo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) yaklaşık 2 aydır uğrasıyorum ptc ile 17 dolarlık ilk ödememi istedim bu gece (20 eylül) 6buxtan dur bakalım azda olsa bir kazanma sevinci yaşayabilecekmiyim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

DarudE
mesaj 24.09.2008, 20:00
İleti #6

Onbaşı
**

Üye No: 606

bugün hesabımdaki bilgiler 11gün öncesine ait
sistemde yedeklemeye falan mı gittiler gibi saçma bi soru sormak istemiorum, öyle olması taraftarıda diilim lakin önümde sağlam bi geleceği yok gibi gözüküo

yarım saat kadar sonra durum düzeldi
saçma geldi
cookieleri falan temizledim giriş çıkış yapmıştım
hatta şifremi o günlerde değiştirmiştim. gayet tuhaf:)
sistemde bişi yok ööle ilerlio
mirasa da devam hehe

Bu ileti DarudE tarafından 24.09.2008, 20:09 yeniden düzenlenmiştir.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 Üye:

IPB Basit Görünüm Tarih: 10.01.2009 - 00:01 IPB