Yeni bir üye geldiğinde kendimi değiştiririm. Ben düzenli olarak reklamlara tıklamıyorum. Zarara girme boşu boşuna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Grup: Members
Üye No: 453
referansları değiştirirken "değiştir" yazısına tıkladığımız anda sistem otomatik yeni referans mı atıyor? yoksa "değiştir" yazısına tıkladıktan snra bi üye seçip onu mu referans olarak atıyoruz?
Üye No: 453
kusura bakmayın arkadaşlar btirdim refleri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ama artık para kalmadı 1 ay falan alamam.. siteyi heran takip edin çnkü bnm bi arkadaşta referans satışı çıkar çıkmaz almayı dşünüyo talep fazla (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Üye No: 431
QUOTE(macnair @ Jun 3 2008, 12:28 AM)
kusura bakmayın arkadaşlar btirdim refleri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ama artık para kalmadı 1 ay falan alamam.. siteyi heran takip edin çnkü bnm bi arkadaşta referans satışı çıkar çıkmaz almayı dşünüyo talep fazla (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sonraki satışta herkese sadece bir paket satışı yapılacak. Arkadaşlar biliyorsunuz bu işi ilk kez yapıyorum. Haliyle işleyişte bazı sorunlar olabiliyor. Bu konuda affınıza sığınıyorum.
Üye No: 431
QUOTE(TurkPTC @ Jun 3 2008, 01:21 AM)
Sonraki satışta herkese sadece bir paket satışı yapılacak. Arkadaşlar biliyorsunuz bu işi ilk kez yapıyorum. Haliyle işleyişte bazı sorunlar olabiliyor. Bu konuda affınıza sığınıyorum.