Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

DingoBux
          © 2007 IBSkin.com

Reply to this topicStart new topic
> Best Paid Online
_Bismarck_
mesaj 08.06.2008, 19:26
İleti #1

Guests

arkadaslar uzun zaman üyeydim buraya ilgilenmiyordum.acıkcası ptr ve pts ler ilgimi cekmiyordu ama bu ayki yarısmayı görünce devam etmek istedim .nasıl kazanabilcegimizi acıklayayım.

sitede yüzlerce PTS ler var.bölüm bölüm ayrılmıs.Hemen hemen hepsini free offer dedimiz tamamen ücretsiz kısımdan kazandım.üye olcagınız siteye ne yapmanız gerektigi söyleniyor zaten.

en yüksegi $8.5
en düsügü $0.02

toplamda 28 tane ücretsiz pts var.
ücretli PTS leri yapmanızı tavsiye etmem kredi kartı bilgileriniz veya birsey ler satın almanız isteniyor.

2. olarak foruma yazdıgınız her mesaj icin $0.02 hesabınıza geciyor.
3. olarak mailinize hergün 3-5 tane herbiri $0.01 lik mail geliyor.

ve en güzeli bu ayki yarısmada her davet ettigniz üyeden $0.50 alıcaksınız eger ki en cok üyeyi getirirseniz $100 ödülünüz var.yarısma bu ayın sonunda bitiyor.

$20 var su an hesabımda.umuyorumki bu ay ödeme limitine ulasıcam.

ödeme limiti $25

http://www.bestpaidonline.com/index.asp?r=gokcey

Go to the top of the page

+Quote Post

serckanss
mesaj 12.07.2008, 09:42
İleti #2

Yüzbaşı

Grup: Members
Üye No: 295

bismarck, bir arkadaş bu konuda başka bir başlık açmış da merak ediyorum da, bu kadar parayı nasıl biriktirdin..çünkü gelen hermaili açıyorum şu anda 22 tane birikti..ama bunlardan belki sadece 3'ünü yapabildim..diğerleri ya türkiyeden üye kabul etmiyor veya cep telefonu numarası isteyen siteler..ayrıca benim mailime tıkla kazan için mailde gelmiyor ayrıca..acaba bu gönderilen "paid mail" leri açınca mı 1 cent kazanıyoruz..nasıl oluyor?

+Quote Post

_Bismarck_
mesaj 12.07.2008, 11:59
İleti #3

Guests

diger arkadasınkini görmemisim.uzun zamandır üyeydim ben buraya.eskiden yaptıgınız pts lerin degerleri fazlaydı.simdi oldukca düsürmüsler.dogal olarak 25$ ulasmak zor simdi.bide o zaman international pts ler daha coktu.evet her mailine gelen paid maillier tıklayınca 1 cent kazanıyorsun.ref ten pek kazanılmıyor.%10 kazanc var

+Quote Post

serckanss
mesaj 12.07.2008, 12:16
İleti #4

Yüzbaşı

Grup: Members
Üye No: 295

saol bismarck (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 Üye:

IPB Basit Görünüm Tarih: 05.12.2008 - 16:32 IPB