Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

DingoBux
          © 2007 IBSkin.com

> Referans Değişimleri Bölümü Kuralları

1-) Bu bölümün amacı bir zincir oluşturacak şekilde herkesin birbirinin alt üyesi olmasını sağlamaktır.
2-) Referans değişimi amacıyla konu açmadan önce konu açacağınız siteyle ilgili bu bölümün ilk sayfasında referans değişimi varsa ona dahil olun yoksa yeni konu açabilirsiniz.
3-) Bu bölümün ilk sayfasında daha önce açılmış konunun benzeri varsa sonradan açılan konu silinecektir.
4-) Eğer referans değişimi yapılan siteye başka bir yerde veya daha önce başka bir şekilde üye olmuşsanız, referans zincirinin arasına kaynamaya çalışmayın. Çünkü sizden önceki üyenin önünü tıkamış olacaksınız. Bu da bir hak ihlali olur.

Lütfen forumun düzeni için kurallara uyalım.

Reply to this topicStart new topic
> ref değişimi yaptığım arkadaşların dikkatine, birkaç gündür tıklayamadığım için özür
serckanss
mesaj 15.06.2008, 19:05
İleti #1

Yüzbaşı

Grup: Members
Üye No: 295

değişim yaptığım arkadaşlar lütfen kusurabakmayın, son birkaçgündür tıklama yapamadım, fakat bir iki gün içinde yeniden tıklamalara hız veriyor olacağım..şu sıralar işlerim biraz yoğun, teşekkürler.

Go to the top of the page

+Quote Post

ByTheMask
mesaj 15.06.2008, 19:15
İleti #2

Albay

Nereden: İstanbul
Üye No: 391

ref değişim teklifini yaptığın bölümde bu konuya yer versen üye olanların bilgilenmesi daha kolay olur gibime geldi yanış anlaşılmasın bu benim görüşüm...

+Quote Post

serckanss
mesaj 15.06.2008, 19:23
İleti #3

Yüzbaşı

Üye No: 295

haklısın da probem şurada, ref değişimi yaptığım bir bölümüm yok:) arkadaşlarla özelden ref değişimi yaptık veya ayrı ayrı bazı başlıklar altında yaptık, o nedenle herkesin özeline mesaj atmaktansa bu yöntemi seçtim, umarım mesaj kirliliğine neden olmamışımdır..

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 Üye:

IPB Basit Görünüm Tarih: 09.01.2009 - 23:55 IPB