Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

DingoBux
          © 2007 IBSkin.com

Reply to this topicStart new topic
> Alertpayden yeni Mail geldi
lethegrn
mesaj 08.02.2008, 23:55
İleti #1

Yüzbaşı

Grup: Members
Üye No: 58

2008 is your year to make AlertPay the only way to Pay!

Several new features are coming up right around the corner as AlertPay unfolds its hard work to provide the best service ever. We thank all our customers who sent their issues and comments to us in 2007. This February is full of excitement as we launch several features!

February 12 2008 is the day you have been waiting for…

We are happy to inform you that you will be able to make a payment using your Master Card or Visa and continue to support the Verified by Visa (VBV) program.

We have been receiving a lot of emails and we are happy to announce that we are now offering localized banking services in the following countries:

Australia Malaysia South Africa
Czech Republic New Zealand Slovakia
Hong Kong Poland
Lithuania Singapore

Upcoming countries for banking services

Be on the lookout on February 20, 2008 when the following localized banking services will be available:

Bulgaria Hungary Sweden
Denmark & Faeroe Islands Norway Switzerland
Estonia Romania
Lithuania Singapore

Developers Developers Developers

Developers can ask questions directly to AlertPay developers about integration and our business tools on our new forum. Visit http://www.dev.alertpay.com today.

Providing you with the best experience possible in 2008, make AlertPay Your Way to Pay.

Thank you for using AlertPay!
The AlertPay Team

Go to the top of the page

+Quote Post

ekmelce
mesaj 08.02.2008, 23:58
İleti #2

Çavuş

Nereden: Crater Lake - OR - USA
Üye No: 44

evet şimdi bana da geldi. şimdilik banka hesabıyla çalışmaya başlayacakları ülkeler arasında türkiye yok malesef ama en azından kredi kartı işini gündeme getiriyorlar güzel bişey. paypal gibi kredi kartımızla ödeme yapıp alabilirsek o da iyi. e-gold'la hiç uğraşmam ben... bekleyelim daha güzel şeyler gelecek inşallah (IMG:http://forum.ptcuye.com/style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

lethegrn
mesaj 09.02.2008, 00:26
İleti #3

Yüzbaşı

Üye No: 58

peki şu verify işi ne olacak,onu da bi halletsek,kimlik fotokopisi falan olayı vardı

+Quote Post

ekmelce
mesaj 09.02.2008, 00:33
İleti #4

Çavuş

valla paypal'da kredi kartıyla ödeme yapıp ödeme alabilmek için verify gerekmiyordu kredi kartını paypala eklemen yeterli. bunu bilmiyorum da derdimiz verify olsun yaparız ben onları düşünmüyorum artık hesabım 1000$ oldu geçiyo yatsın orda bırakacak değilim (IMG:http://forum.ptcuye.com/style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

triptolemus
mesaj 09.02.2008, 01:26
İleti #5

Çavuş

Nereden: İstanbul
Üye No: 37

PTC sitelerinin önemli bir çoğunluğunu Avrupa vatandaşları oluşturuyor...Alert-pay ise Avrupanın büyük ülkeleri ile bile iş yapmayan çok kullanışsız ve sığ bir hesap sistemi.Benim anlayamadığım ,PTC sitelerinin sırf kesintileri az diye (fees) Alert-Pay gibi hiç bir işe yaramayan hesap sistemini kabul etmiş olmaları.

Ikobo Card diye bir sistem var...Sanırım Bux.to bu sistemi getirecek ve diğer PTC siteleri de (umarım) onu takip edecek.Araştırdıktan sonra yeni bir başlık açıp Ikobo Card'ı tanıtacağım.

Dediğim gibi PTC sitelerinin Alert-pay'den memnun olduklarını hiç sanmıyorum.Amerikan ve Kanada vatandaşları zaten kazandıkları parayı basit bir şekilde hesaplarına aktarıyorlar.Önemli olan Avrupa'yı memnun etmek.Herşey zamanla oturacak ,bekleyip görelim.

+Quote Post

ekokat
mesaj 10.02.2008, 15:37
İleti #6

Onbaşı
**

Üye No: 121

benim bu mailden çıkardığım şu.bildiğiniz gibi alertpay şu an için sadece belli başlı ülkelerin banka hesaplarına ödeme yapıyor.ama sadece banka hesaplarına kredi kartlarına değil.ve 20 sinden sonrada eklenecek ülkeleride söylüyor.fakat küçük bir ayrıntı daha var.orada 12 şubatta master ve visa card ödeme sistemine geçileceğinide söylüyor.biliyoruz ki paypalda türk bankalarına ödeme yapmayıp saddece belli başlı ülkelerin bankalarına yatarıyor fakat bütün visa ve master cardlara yatırıyor.buna türkiyede dahil .bana öyle geliyorki ayın 12 sinde alertpayda böyle yapacak gibi.banka hesabına yatmayacak ama visa ve master carda yani kredi kartlarımıza artı bakiye olarak çekebileceğiz gibi geliyor.ben bunu çıkardım burdan.siz yorumlarınız nedir yada bana katılıyormusunuz

+Quote Post

ekmelce
mesaj 10.02.2008, 16:12
İleti #7

Çavuş

evet bence de aynen o şekilde. sonuçta mastercard ve visa dünya üzerinde geçerli anlamına geliyor. nasılki paypaldan kredi kartına artı bakiye olarak yatıyorsa alertpay de o şekilde olacak. bekleyelim görelim

+Quote Post

seljoy
mesaj 11.02.2008, 22:02
İleti #8

Onbaşı
**

Üye No: 120

kredi kartına para yatma olayını anlayamdım.. nası yani 2000 ytl warsa artıdan kaç para gelicekse o kadarlık artı para yatıo ölemi?? ve benm kredi kartı ytl.. dolarda yatırabilirmmiim??

+Quote Post

ekmelce
mesaj 11.02.2008, 22:07
İleti #9

Çavuş

dolar değil o para yatmadan önce ytl'ye çevriliyo zaten. yada yattıktan sonra banka çeviriyo onu. artı bakiye şöyle mesela senin 1000 ytl borcun var 500 ytl yattı kartına borcunun 500 ü ödenmiş oluyo. hiç borcun yok diyelim o zamanda kartında artı para oluyo onu harcayabiliyorsun. yada faizine boyun eğerek nakit çekebiliyorsun. yeterki öyle olsun ona razıyım. ekmeği bile kredi kartıyla alırım artık (IMG:http://forum.ptcuye.com/style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

ByTheMask
mesaj 11.05.2008, 00:08
İleti #10

Albay

Üye No: 391

arkadaşlar alertpay kredi kartına ödeme seçeneğini aktifleştirdimi?

+Quote Post

DarkElder
mesaj 11.05.2008, 21:15
İleti #11

Site Admini
Grup Simge

Grup: Root Admin
Üye No: 179

kredi kartına ödeme alamıyorsunuz. Kredi kartı ile alertpay üzerinden siz ödeme yapabiliyorsunuz.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 Üye:

Collapse