Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

DingoBux
          © 2007 IBSkin.com

Reply to this topicStart new topic
> Genel istek (üyelerden)
parakazandıransi...
mesaj 24.06.2008, 16:42
İleti #1

Teğmen

Grup: Members
Üye No: 12

arkadaşlar Turkptc ye üye olup hergün tıkladığınız reklamlardaki sitelere sadece tılamayalım o reklamların devamlı olması için verilen sitelere o kişinin linkinden üye olup tıklayalım ki reklamalr devam etsin. Mesala xclix - uronlinebux reklamları var ben uronline o linkten üye oldum ki adminimiz kazan ki bize ödeme yapabilsin.herkes aynı şekilde davranırsa Turkptc de çıkan reklamlarda artacaktır.

Go to the top of the page

+Quote Post

serdar
mesaj 24.06.2008, 17:05
İleti #2

Teğmen

Nereden: İstanbul
Üye No: 555

QUOTE(parakazandıransiteler @ Jun 24 2008, 05:42 PM) *
arkadaşlar Turkptc ye üye olup hergün tıkladığınız reklamlardaki sitelere sadece tılamayalım o reklamların devamlı olması için verilen sitelere o kişinin linkinden üye olup tıklayalım ki reklamalr devam etsin. Mesala xclix - uronlinebux reklamları var ben uronline o linkten üye oldum ki adminimiz kazan ki bize ödeme yapabilsin.herkes aynı şekilde davranırsa Turkptc de çıkan reklamlarda artacaktır.

Xclixe TürkPtc üzerinden kayıt olmuşdum ben.
Uronline bakıyorum reklam sayıına filan ama sarmadı orası

+Quote Post

parakazandıransi...
mesaj 24.06.2008, 18:50
İleti #3

Teğmen

Üye No: 12

QUOTE(serdar @ Jun 24 2008, 06:05 PM) *
Xclixe TürkPtc üzerinden kayıt olmuşdum ben.
Uronline bakıyorum reklam sayıına filan ama sarmadı orası

uronline benim hoşuma gitti full tıklıyorum.unutsam bile turkptcde reklamına tıklayınca tıklamaya başlıyorum

+Quote Post

alley
mesaj 24.08.2008, 02:01
İleti #4

Yeni Üye
*

Üye No: 601

küçük bir hesap yaptım. sitede iki gündür tıklayabileceğim iki reklamla karşılaşıyorum. ödeme ise 5$. yani 500 kez tıklayınca para alabileceğim. günde iki reklamla bu 5 doları toplamak 250 gün sürecek. yani 8 ay 10 gün. ödeme süresini de katarsak 9 ayı bulur. yani ben bu siteye 9 ay boyunca 5 dolar almak için mi tıklayacağım. şimdi diyceksiniz ki ileride reklam sayısı artar falan filan. düşünüyorum da hangi sitede premium üyeler standart üyelerin 5 katı reklam görüyor. yani örneğin; x sitesinde standart üyeler günde 10 reklam görüyorsa premium üyeler en fazla 20 reklam görür. yani iki katı. turkptc gibi beş katı yani 50 reklam görmezler.
güven zamanla kazanılacak bir olgudur. üyelerinizin size güvenmesini istiyorsanız biraz iyi niyet gösterip standart üyelere mantıklı sayıda reklam gösterin. 2 reklam biraz komik olmuyor mu sizce, premiumların +8 reklam gördüğünü düşünürsek. isteğim budur. desteğim sürecekse mantıklı kararların arkasında sürer. iyi çalışmalar.

+Quote Post

Z_THE_TURK
mesaj 24.08.2008, 10:43
İleti #5

Grup Simge

Grup: Süper Moderatör
Nereden: ANKARA
Üye No: 108

Tabi siz yenisiniz burada. Sitenin admini şu anda askerde ve acemilik döneminde olduğundan bu tür aksaklıklar yaşanıyor. Yaklaşık 1 hafta sonra acemilik dönemi bitecek ve tekrar bilgisayara erişim sağlayabilecek. Sitede standart üyelere verilen reklam sayısı genelde 5 civarındadır. Bazen 6 bazen 4 olur. Prem üyeler içinse bu sayı 10-13 arası değişir genelde. Bu forumda Türkptc'ye güvenmeyen tek bir kullanıcı bulamazsın. Çünkü güven sarsacak herhangi bir olay olmadı bugüne kadar e eminim olmazda. O yüzden bi süre daha buralarda takılmanı öneririm.

+Quote Post

alley
mesaj 24.08.2008, 16:49
İleti #6

Yeni Üye
*

Üye No: 601

Bu forumda yeni değilim. aylardır takip ediyorum ama mesaj yazmıyorum sadece. turkptc üyeliğim de yeni değil. ama açıkçası böyle az reklamla gidecekse tıklamaya devam edeceğimi sanmıyorum. dediğiniz gibi 6 reklamın çıktığını birkaç kez gördüm ve zamanla düştü. üye olduğumdan bu yana günde 3-4 reklam görüyorum. ama ortalama 3 reklamı geçmez. çünkü birbuçuk aydan daha fazladır siteye üyeyim ve daha 2 doları bulmadım. güvenden kastım ise reklamların belli bir sayıdaki istikrarlı seyridir. ama gördüğüm kadarıyla düşüyor. değindiğim diğer durum ise premium - standart üyelikteki reklam sayısı uyumsuzluğu. yani bir taraftan 2-3 reklam verirken diğer taraftan bunlara +8,9 reklam eklemek. admin, premium ile gelir elde etmek istiyor. bunu anlıyorum. ama farkın bu kadar açık olması bana göre doğru değil. bu siteyi işletmeci mantığıyla yürütmek gerekir diye düşünüyorum. yani kar nihai amaç olmasına karşın her zaman ön planda olmamalıdır. umarım derdimi anlatabilmişimdir.

Bu ileti alley tarafından 24.08.2008, 16:50 yeniden düzenlenmiştir.

+Quote Post

Z_THE_TURK
mesaj 24.08.2008, 21:54
İleti #7

Grup Simge

Tabiki sizide anlıyoruz. Durumun bizde farkındayız. Bizim istediğimiz durumdar haberdar olmanız ve biraz sabır etmeniz. Herşey yakında yoluna girecek. Mesajınız admine iletilecektir.

+Quote Post

jc_nsync87
mesaj 24.08.2008, 22:03
İleti #8

Yüzbaşı

Nereden: bursa
Üye No: 482

QUOTE(Z_THE_TURK @ Aug 24 2008, 10:54 PM) *
Tabiki sizide anlıyoruz. Durumun bizde farkındayız. Bizim istediğimiz durumdar haberdar olmanız ve biraz sabır etmeniz. Herşey yakında yoluna girecek. Mesajınız admine iletilecektir.

hocam sende olmasan nolucak bu forumun hali

+Quote Post

Z_THE_TURK
mesaj 24.08.2008, 22:13
İleti #9

Grup Simge

Teşekkürker jc_nsync87. Biz olmasak siz varsınız arkadaşlar. Forum 2 3 moderatör ile ayakta kalamaz sizde biliyorsunuz. Bizim yetişemediğimiz yerlerde biliyoruzki olgun ve anlayışlı bir kullanıcı yerimizi dolduracaktır ve onlara teşekkür ediyoruz.

+Quote Post

jc_nsync87
mesaj 24.08.2008, 22:24
İleti #10

Yüzbaşı

Nereden: bursa
Üye No: 482

Amacımızda bu yonce hocam zaten, ama bazen can sıkan olaylar oluyor ve ister istemez bir şekilde insan tepkisini koyuyor.Herkezi anlayışla karşılak lazım diye düşünüyorum.Sizde bunu gayet iyi yapıyorsunuz ben size teşekkur ederim.

+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 Üye:

IPB Basit Görünüm Tarih: 05.12.2008 - 17:44 IPB