Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

DingoBux
          © 2007 IBSkin.com

Reply to this topicStart new topic
> Inaktif Rereranslar Hakkında
serckanss
mesaj 02.07.2008, 09:47
İleti #1

Yüzbaşı

Grup: Members
Üye No: 295

Sitenizden aldığım 15+5 referansdan şu anda sadece 4-5 tanesi aktif maalesef..Bu sorunun çözümü "bence" 5 adet referansımı değiştirme talebinde bulunmak değil..
Aktif olmayan referansların sistemden silinmesi biçiminde bir uygulama yapmayı planlıyor musunuz? Bir premium üye olarak ve 20 üye satın almış olarak iyi bir yatırım yaptığıma inandım ve inanmak istiyorum da..Hergün düzenli olarak tıklıyorum ve aynı özeni altüyelerimden de beklerdim doğrusu..
Eminim bizden çok sizin daha çok aktif üyeye ihtiyacınız vardır..
Bu nedenle -benim açımdan- üye değişimi yapmak sadece yama yapmak olur..ama esas sorunumu çözmez ki bir süre önce 5 altüyemden aktif olmayanları değiştirmiştim ancak değiştirdiklerim de aktif değiller.

Sizden aktif üyelikler için yeni çalışmalar bekliyorum..Sitenize güvenim oldukça fazla..Bu nedenle iyiye doğru gelişimini görmek beni mutlu edecektir..

teşekkürler desteğiniz için (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post

htvmusti
mesaj 02.07.2008, 15:26
İleti #2

Çavuş

Üye No: 435

Arkadaşım Yazdığın Herşeye Katılıyorum Sen Dahil Şu An Bi Çoğumuzda İnactif Ref Sorunu Var Benimde aldığım 5+5=10 Ref Paketinden Sadece 1 Tanesinin Tıklıyor Olması Gerçekten Dusundurucu Bireysel Çözum Değilde Yani Kendim İçin Değil Ama Diğer Arkadaşlarımızın Altuye Sorunlarına Da bi Çözüm Getilmesi Gerktiğini Dusunuyorum
Sevgili TurkPTC Size Sonuna Kadar Guveniyor ve İnanıyoruz Arkadaşım Gibi Bende Sitedeki Guzel Gelişmlerden Dolayı Çok Mutluyum
Fakat Ref Lerin İnactif Olması ve Değiştirmek İstediğimde Uye Bulunamadı Gibi Sorunlar Devam Ediyor

+Quote Post

TurkPTC
mesaj 02.07.2008, 15:44
İleti #3

Site Admini
Grup Simge

Grup: Root Admin
Nereden: Sakarya
Üye No: 179

Arkadaşlar sıkıntınızı anlıyorum. "Uye Bulunamadı" hatası aslında bu sıkıntıyı çözmeye yönelik olarak atmış olduğum bir adımdı. Böylece değiştirdiğiniz üyelerin yerine aktif üye gelmesi sağlanacaktı.

Maalesef üyelere düzenli tıklamaları birçok etkene bağlı.
Bunların başında siteden kazançları geliyor. Sitemizde normal üyelere 4 reklam bulunduğu için belirli bir süre sonra üyelerimiz tıklamayı bırakıyorlar. Şu anki durumda altüyesi olmayan standart bir üye hiç reklam kaçırmazsa yaklaşık 50 gün sonra ödeme alabiliyor (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Tıklamayan üyelerin hesaplarını silmek aktiflik oranını ne derece arttırır bilmiyorum. Eğer etkili olacağını düşünüyorsanız bunu seve seve uygulayabilirim.
"15 gün siteye giriş yapmamış kişinin hesabı sıfırlanır. 1 ay sonrada silinir" gibi.
Veya siteye düzenli giren fakat reklamlara tıklamayan kişiler için FoxCash'deki gibi "ödeme istemek için en az XX tıklamanız olması gerekiyor" sistemi eklenebilir.

Önerilerinizi bekliyorum. Bu sorunun üstesinden hep birlikte geleceğimize inanıyorum.

+Quote Post

serckanss
mesaj 03.07.2008, 12:28
İleti #4

Yüzbaşı

Öncelikle ilginize çok teşekkürler..Bence diğer arkadaşlarımız da önerilerini yazsınlar..Ben sizin yazdıklarınızdan şu sonuca ulaşıyorum doğrusu.Evet premium üyelerin 12-13 reklam görmesi oldukça mantıklı ve standart üyelerin yükseltmelerini destekleyici.Ancak sanıyorum standart üyelerin de tıklamayı bırakmalarının en önemli sebebi de maalesef bu gibi ..Yani aslında siz sistemden aktif olmayan üyeleri silerseniz bunu bu kişilere duyurarak da yapsanız çok fazla üye kaybınız olacak..Benim 22 referansımdan sadece 5 tanesinin tıklaması demek sizin 1500 üyenizin 340-350 tanesinin hiç tıklamıyor olması demek ki bu sadece basit bir fonksiyon eminim daha çok tıklamayan vardır..Bunun bizden çok size zararı olacaktır.Bu durumda bu kadar üyenin silinmesi yerine "BENİM " nacizhane (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) önerim, bu kişilerin teşvik edilebilmesi için birşeyler yapılması olacaktır..Örneğin, premium paket kademelendirilsin..Örneğin sadece 5$ ile 10 reklam 1 yıl boyunca görüntülenebilsin gibi..Genelde insanlar para verip birtakım paketler almak istemedikleri için bu sistem uygunalamayacaksa, bence eğer reklam veren çok müşteriniz varsa, bence direkt olarak standart üyelere 10 reklam premium üyelere ise 15 reklam gösterimi uygulanmaya başlasın..Bu yenilik promote edilirse belki bir hareketlenme olabilir..
Ben diğer arkadaşların da önerilerini yazmasını çok isterim...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bu konudaki fikirlerinizi de bilmek isterim..

+Quote Post

_Guest_adems34_*_
mesaj 03.07.2008, 13:06
İleti #5

Guests

bence bunun nedeni reklam sayısının az olmasından kaynaklanıyor .... ne yapılırsa yapılsın reklam az olduğu sürece 4 reklama tıklamak için kimse siteye girmeye tenezzül etmez nacizane görüşüm böyle.
saygılar

+Quote Post

TurkPTC
mesaj 03.07.2008, 14:00
İleti #6

Site Admini
Grup Simge

Grup: Root Admin
Nereden: Sakarya
Üye No: 179

QUOTE(serckanss @ Jul 3 2008, 01:28 PM) *
Öncelikle ilginize çok teşekkürler..Bence diğer arkadaşlarımız da önerilerini yazsınlar..Ben sizin yazdıklarınızdan şu sonuca ulaşıyorum doğrusu.Evet premium üyelerin 12-13 reklam görmesi oldukça mantıklı ve standart üyelerin yükseltmelerini destekleyici.Ancak sanıyorum standart üyelerin de tıklamayı bırakmalarının en önemli sebebi de maalesef bu gibi ..Yani aslında siz sistemden aktif olmayan üyeleri silerseniz bunu bu kişilere duyurarak da yapsanız çok fazla üye kaybınız olacak..Benim 22 referansımdan sadece 5 tanesinin tıklaması demek sizin 1500 üyenizin 340-350 tanesinin hiç tıklamıyor olması demek ki bu sadece basit bir fonksiyon eminim daha çok tıklamayan vardır..Bunun bizden çok size zararı olacaktır.Bu durumda bu kadar üyenin silinmesi yerine "BENİM " nacizhane (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) önerim, bu kişilerin teşvik edilebilmesi için birşeyler yapılması olacaktır..Örneğin, premium paket kademelendirilsin..Örneğin sadece 5$ ile 10 reklam 1 yıl boyunca görüntülenebilsin gibi..Genelde insanlar para verip birtakım paketler almak istemedikleri için bu sistem uygunalamayacaksa, bence eğer reklam veren çok müşteriniz varsa, bence direkt olarak standart üyelere 10 reklam premium üyelere ise 15 reklam gösterimi uygulanmaya başlasın..Bu yenilik promote edilirse belki bir hareketlenme olabilir..
Ben diğer arkadaşların da önerilerini yazmasını çok isterim...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bu konudaki fikirlerinizi de bilmek isterim..
İnaktif üyelerin ise sisteme hiçbir faydası yok. Aksine bu sorunların oluşmalarına sebep oldukları için sisteme zarar veriyorlar. Eğer "inaktif hesaplar silinecektir" uygulaması inaktif üyelerin %10-20'si gibi bir oranı bile geri döndürmeyi başarabilirse bence amacına ulaşmış demektir.

QUOTE(Guest_adems34_* @ Jul 3 2008, 02:06 PM) *
bence bunun nedeni reklam sayısının az olmasından kaynaklanıyor .... ne yapılırsa yapılsın reklam az olduğu sürece 4 reklama tıklamak için kimse siteye girmeye tenezzül etmez nacizane görüşüm böyle.
saygılar

Neobux'da günde 4-5 reklam çıktığı halde çok iyi bir aktiflik oranı var.
Bu yüzden sorunun sadece reklamla ilgili olduğunu düşünmüyorum.

+Quote Post

serckanss
mesaj 04.07.2008, 07:32
İleti #7

Yüzbaşı

QUOTE(TurkPTC @ Jul 3 2008, 03:00 PM) *
İnaktif üyelerin ise sisteme hiçbir faydası yok. Aksine bu sorunların oluşmalarına sebep oldukları için sisteme zarar veriyorlar. Eğer "inaktif hesaplar silinecektir" uygulaması inaktif üyelerin %10-20'si gibi bir oranı bile geri döndürmeyi başarabilirse bence amacına ulaşmış demektir.

Neobux'da günde 4-5 reklam çıktığı halde çok iyi bir aktiflik oranı var.
Bu yüzden sorunun sadece reklamla ilgili olduğunu düşünmüyorum.

Öyleyse bu uygulamayı biran önce başlatmanız uygun olmaz mı?Yani hem sitenin bilinirliği açısından hem de üyeleri teşvik açısından daha iyi olur diye düşünüyorum..

+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 Üye:

Collapse