QUOTE(serckanss @ Jul 3 2008, 01:28 PM)

Öncelikle ilginize çok teşekkürler..Bence diğer arkadaşlarımız da önerilerini yazsınlar..Ben sizin yazdıklarınızdan şu sonuca ulaşıyorum doğrusu.Evet premium üyelerin 12-13 reklam görmesi oldukça mantıklı ve standart üyelerin yükseltmelerini destekleyici.Ancak sanıyorum standart üyelerin de tıklamayı bırakmalarının en önemli sebebi de maalesef bu gibi ..Yani aslında siz sistemden aktif olmayan üyeleri silerseniz bunu bu kişilere duyurarak da yapsanız çok fazla üye kaybınız olacak..Benim 22 referansımdan sadece 5 tanesinin tıklaması demek sizin 1500 üyenizin 340-350 tanesinin hiç tıklamıyor olması demek ki bu sadece basit bir fonksiyon eminim daha çok tıklamayan vardır..Bunun bizden çok size zararı olacaktır.Bu durumda bu kadar üyenin silinmesi yerine "BENİM " nacizhane (IMG:
style_emoticons/default/smile.gif) önerim, bu kişilerin teşvik edilebilmesi için birşeyler yapılması olacaktır..Örneğin, premium paket kademelendirilsin..Örneğin sadece 5$ ile 10 reklam 1 yıl boyunca görüntülenebilsin gibi..Genelde insanlar para verip birtakım paketler almak istemedikleri için bu sistem uygunalamayacaksa, bence eğer reklam veren çok müşteriniz varsa, bence direkt olarak standart üyelere 10 reklam premium üyelere ise 15 reklam gösterimi uygulanmaya başlasın..Bu yenilik promote edilirse belki bir hareketlenme olabilir..
Ben diğer arkadaşların da önerilerini yazmasını çok isterim...(IMG:
style_emoticons/default/smile.gif) Bu konudaki fikirlerinizi de bilmek isterim..
İnaktif üyelerin ise sisteme hiçbir faydası yok. Aksine bu sorunların oluşmalarına sebep oldukları için sisteme zarar veriyorlar. Eğer "inaktif hesaplar silinecektir" uygulaması inaktif üyelerin %10-20'si gibi bir oranı bile geri döndürmeyi başarabilirse bence amacına ulaşmış demektir.
QUOTE(Guest_adems34_* @ Jul 3 2008, 02:06 PM)

bence bunun nedeni reklam sayısının az olmasından kaynaklanıyor .... ne yapılırsa yapılsın reklam az olduğu sürece 4 reklama tıklamak için kimse siteye girmeye tenezzül etmez nacizane görüşüm böyle.
saygılar
Neobux'da günde 4-5 reklam çıktığı halde çok iyi bir aktiflik oranı var.
Bu yüzden sorunun sadece reklamla ilgili olduğunu düşünmüyorum.