Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

DingoBux
          © 2007 IBSkin.com

> Referans Değişimleri Bölümü Kuralları

1-) Bu bölümün amacı bir zincir oluşturacak şekilde herkesin birbirinin alt üyesi olmasını sağlamaktır.
2-) Referans değişimi amacıyla konu açmadan önce konu açacağınız siteyle ilgili bu bölümün ilk sayfasında referans değişimi varsa ona dahil olun yoksa yeni konu açabilirsiniz.
3-) Bu bölümün ilk sayfasında daha önce açılmış konunun benzeri varsa sonradan açılan konu silinecektir.
4-) Eğer referans değişimi yapılan siteye başka bir yerde veya daha önce başka bir şekilde üye olmuşsanız, referans zincirinin arasına kaynamaya çalışmayın. Çünkü sizden önceki üyenin önünü tıkamış olacaksınız. Bu da bir hak ihlali olur.

Lütfen forumun düzeni için kurallara uyalım.

Reply to this topicStart new topic
> Dikkat Önemli Mutlaka Okuyun!, Ref Değişimi Yaptığım Tum Arkadaşlar Okuyun....
newajans
mesaj 07.07.2008, 10:25
İleti #1

Yüzbaşı

Grup: Members
Üye No: 315

Arkadaşlar Bildiğiniz Uzere Bu Forumdan 40 Arkadaşımla Ref Değişimi Yapıp Foxcash Ta Ref Topladım...
Fakat Bilindiği Uzere Foxcash Hack lendi ve Veri Tabanını Haziran Basına Aldılar Bu Yuzden Benimle Ref değişimi Yapılan Tum Uyeler Su An refim değiller Ben Sizin Sİteleri Su ANda Tıklamıycam Eğer Tekrar Refim Olarak Uye Olursanız Tum Sitelerde Tekrar Tıklamaya Baslıycam

Evet Arkadaşlar Muhtemeln Su an Bi Çok Arkadaşımız Foxcash a Su An giriş Yapamıyor Tekrar Uye Olmanız Gerekecek
Bu Bağlamda Refim Olarak Uye Olun ve Hangi Sitede Refiniz Olduğumu Yazın ve Tıklamaya Devam Edeyim..
Bunundısında Refli Uye Olduğum Foxcash la ref değişimi Yaptığım Butun Arkadaşların Sitelerini Tıklamıyıcam Bilginize
Tekrar Refimle Uye Olun ve Uyesi Olmamı İstediğiniz veya Hangi Sitede Refinizsem Bu Baslığa Yazın Bende Tıklamaya Devam Edeyim
Uye Olmanız İçin Refli Linkim
http://www.foxcash.net/?r=newajans

Go to the top of the page

+Quote Post

Nosferdos
mesaj 07.07.2008, 11:58
İleti #2

Teğmen

Üye No: 344

Aklıma gelmişken o zaman cashout 10 dolar değil 5 doları..Cashout aynı kaldıysa o zaman bunlar dalavere yaptılar..

+Quote Post

serdar
mesaj 07.07.2008, 13:37
İleti #3

Teğmen

Nereden: İstanbul
Üye No: 555

Önce 250 tık sayısına ıulaşmadan para yok dediler.
Ardındanda kendi kendini hacklediler.
Sonrada taaa haziranın veritabanını getirmişler.

Sıradan bi forumum var benim. Ben bile hergün yedek alıyorum forumuma.

Nasıl oluyorda bunlar yedek almıyor veritabanı ve dosyalarını,

Valla yabancı bi ptc kurup bende yabancıları dolandıracağım kafaya koydum bu işi.
Bu kaçıncı site yav tam limite ulaşıyoruz pat diye yokoluyorlar..

Ptc scripten anlıyan varsa hemen bugün bir ptc kuralım
Veritabanını çözemedim elimde güzel bi script var
Özelden bana ulaşın
Düzenleme nedeni: kufurlu mesaj

+Quote Post

organik
mesaj 07.07.2008, 14:18
İleti #4

Teğmen

Üye No: 401

QUOTE(serdar @ Jul 7 2008, 02:37 PM) *
Valla yabancı bi ptc kurup bende yabancıları dolandıracağım kafaya koydum bu işi.
Bu kaçıncı site yav tam limite ulaşıyoruz pat diye yokoluyorlar..

Dostum seninki intikam olmaz ki, olsa olsa "kullanıcıları önüne gelen dolandırıyor, bir de ben dolandırayım" olur. Bize yakışmaz.

+Quote Post

Ferdi
mesaj 07.07.2008, 15:18
İleti #5

Yüzbaşı

Üye No: 227

arkadaşlar bu haziranın falan değil en geç 20 mayısın veritabanı.... 16 mayısta bi üyem kayıt olmuştu ve düzenli tıklıyodu sadece 21 tık görünüyo onda

+Quote Post

volkan
mesaj 07.07.2008, 22:20
İleti #6

Albay

Nereden: düzce
Üye No: 529

benim foxcash hesabı da gitmiş. newajans acaba foxcash'i de havuzuna atamaz mısın? üye olurduk biz de. bol kazançlar.

+Quote Post

newajans
mesaj 08.07.2008, 00:04
İleti #7

Yüzbaşı

Üye No: 315

Arkadaşlar Anladığım Kadarıyla Bireysel Ref Değişimi Yaptıklarım Foxcashla Tekrar Uye Olmaya Niyetli değil
neyse canınız sağolsun
basta 07bux dahil olmak uzere foxcash karşılığı ref değişimi yaptığım bi çok siteyi tıklamıyorum artık ...
Sevgili volkan foxcash ta havuza dahil dir bi incele istersen 130 tık karsılığı 1$ dağıtmaya devam ediyorum

+Quote Post

htvmusti
mesaj 13.07.2008, 11:29
İleti #8

Çavuş

Üye No: 435

Arkadaşlar foxcah ta ref değişimi Yaptığım arkadaşların uyeliklerini bekliyorum standart uyelere 22 reklam var su an...

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 Üye:

IPB Basit Görünüm Tarih: 10.01.2009 - 04:51 IPB