Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

DingoBux
          © 2007 IBSkin.com

3 Sayfa V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> [Cevaplandı] ip ve siteye ulaşma sorunu
izzetm
mesaj 09.07.2008, 17:15
İleti #1

Çavuş

Grup: Members
Üye No: 64

Slm;
Ben turkptc ye Kıbrıs'tan üye oluyorum.Ancak bugün siteye girmeye çalıştığımda "Uzgunuz. Bulundugunuz ulkeden erisilmemektedir." bir mesajla karşılaştım.Ben bu siteye 1.5-2 aydır üyeyim.Ancak modem bazen kıbrıs bazen turkiye ip si alıyor.Bugün ise kıbrıs ip si aldı ve ben bugün siteye ulaşamadım.Zaten kıbrıs'taki telekom turk telekom üzerinden adsl hizmeti veriyor.Ne yapabilirim?Veya kıbrıs ip lerinin de siteye girmesine izin verebilirmisiniz?...Şimdiden teşekkürler...

Go to the top of the page

+Quote Post

legolasoft
mesaj 09.07.2008, 18:00
İleti #2

Site Admini
Grup Simge

Grup: Administrators
Nereden: Antalya
Üye No: 16

Site su an icin sadece turkiye ve almanya ip adreslerine acık. Konu ile ilgili admin en kısa zamanda yanıt verecektir. Ve kanaatimce kıbrıs'ıda listeye ekleyecektir almanya'yı ekledigi gibi...

+Quote Post

tanerbm
mesaj 09.07.2008, 18:53
İleti #3

Teğmen

Üye No: 524

Tamam turkiye kibris almanya anladikta , avsuturya, holanda, vs onlar ne olacak. En bastan neden yazmadiniz hic uye olmayackim. Vaktimi bos yere harcadim.
Ben bulgaristan danim ve bende giremiyorum.
Boyle insanlari proxyden girmeye zorluyorsunuz sonra da bann gelecektir ardindan.
Gercek bir hayal kirikligi. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Hem bana mantikli bi aciklama yaparsaniz sevinriim . Neden sadece Turkiye ve almanya???
Hem ben FAQ ve TOS bolumunde boyle bir kural bilmiyordum.
benim icin site 75% scam oldu.
saygliramla ,umarim erkenken bu durumun yonune gecilecektir.

+Quote Post

jc_nsync87
mesaj 09.07.2008, 20:12
İleti #4

Yüzbaşı

Nereden: bursa
Üye No: 482

taner arkadaşıma katılıyorm.
madem boyle bir uygulama yapılacaktı en başında duyurulmalıydı
bizlerde ona gore siteye yapardık.
bu uygulama turkptc nin guvenini sarsmıştır bence.

+Quote Post

legolasoft
mesaj 09.07.2008, 20:19
İleti #5

Site Admini
Grup Simge

Arkadaslar guven sarsılması ya da scam kelimelerini telaffuz etmek bu kadar kolay olmamalı. Kelimeleriniz secerek kullanin lutfen. Keyfi olarak getirilen bir uygulama degil ve tehditlere karsi tabii ki onlem alinicak. Bastan oyle olmayabilir, kurallar degisebilir karsılasın sorunlar yuzunden. Once cozum yolu arayıp daha sonra negatifliginizi yansitin.

+Quote Post

jc_nsync87
mesaj 09.07.2008, 20:26
İleti #6

Yüzbaşı

kurallar değişebilir ama biz o anki kurallar dahilinde uye olup ona gore yatırımımızı yaptık benim referanslarımın çoğu yurt dışından bu durumda bir hayli madur duruma düşüyorum bi iyileştirme yapılmasını bekliyorum.elbette bizlerde turkptc nin emin ve sağlam adımlarla ilerlemesini istiyoruz ama bole bişi olması gerçekten şaşırttı ben turkptc ye hiç gozumu kırpmadan 75-80ytl civarında yatırım yaptım. bu da turkptc ye olan guvenimin ispatıdır. ama bundan sonrası için aynı şeyi soyleyebilmem için bir iyileştirme olması gerekiyor,kanımca.

+Quote Post

legolasoft
mesaj 09.07.2008, 20:46
İleti #7

Site Admini
Grup Simge

kendi adıma eminim ki herkesi tatmin edecek bir cozum yolu bulunacaktır admin tarafindan.

+Quote Post

jc_nsync87
mesaj 09.07.2008, 20:52
İleti #8

Yüzbaşı

inşallah bizim dileğimizde o yönde.

+Quote Post

tanerbm
mesaj 09.07.2008, 20:57
İleti #9

Teğmen

Üye No: 524

Cozum bulunacak tabi ki bundan suphem yok. benim anlamadigim neden bana 1$ yolandi??

Boyle neyi amacliyorsunuz , kimse kimseden para istemedi, sordugum sadece neden bu uygulamaya gecildi. Ben size scam demedim. Ama adverbuxin yaptgini yaparsaniz bu cok kotu olur. Onlarda sadece amerika ve kanada li uyelerini aktif biraktilar binlerce diger uyesi odenmedik kaldi ve kar yaptilar. Siz bukadar ince hesaplar yaparsaniz bu sizin icin ya para sIkIntIsI cekiyorsunuz , yada gercekten sadece turkiye ve almanyadan uyelerle calismak istiyorsunuz anlamina gelir.
Bana 1$ neden yoladiniz ? Aklima mantikli bir cevap gelmiyor.

+Quote Post

TurkPTC
mesaj 09.07.2008, 21:56
İleti #10

Site Admini
Grup Simge

Grup: Root Admin
Nereden: Sakarya
Üye No: 179

QUOTE(tanerbm @ Jul 9 2008, 09:57 PM) *
Cozum bulunacak tabi ki bundan suphem yok. benim anlamadigim neden bana 1$ yolandi??

Boyle neyi amacliyorsunuz , kimse kimseden para istemedi, sordugum sadece neden bu uygulamaya gecildi. Ben size scam demedim. Ama adverbuxin yaptgini yaparsaniz bu cok kotu olur. Onlarda sadece amerika ve kanada li uyelerini aktif biraktilar binlerce diger uyesi odenmedik kaldi ve kar yaptilar. Siz bukadar ince hesaplar yaparsaniz bu sizin icin ya para sIkIntIsI cekiyorsunuz , yada gercekten sadece turkiye ve almanyadan uyelerle calismak istiyorsunuz anlamina gelir.
Bana 1$ neden yoladiniz ? Aklima mantikli bir cevap gelmiyor.

Maalesef Türkçe bilmeyen üyeleri tam olarak belirlemek mümkün olmadığı için, bunun yerine Türkiye, Kıbrıs ve Almanya haricindeki ülkelere sitemizi kapattık.

Tüm üyelerimizin ülke haritasını çıkardık. Bulgaristandan toplam 6 üyemiz var ve bunların arasında siz 97 cent ile en çok para biriktiren üyemizdiniz.

Sitemiz bundan sonra ülkenize hizmet vermeyecek olduğundan, amacımızın 50-100 üyenin parasının üzerine yatmak olmadığını göstermek amacıyla 1$ ödemeniz gönderilmiştir.

Aynı şekilde, istemeleri halinde sitemizi yukarıda belirtilen ülkeler haricindeki ülkelerden kullanan üyelere de (eğer 90 cent'in üzerinde bir kazançları varsa) ödemeleri yapılacaktır.

+Quote Post

jc_nsync87
mesaj 09.07.2008, 21:59
İleti #11

Yüzbaşı

bumudur çğzüm yani.

+Quote Post

TurkPTC
mesaj 09.07.2008, 22:01
İleti #12

Site Admini
Grup Simge

QUOTE(jc_nsync87 @ Jul 9 2008, 09:26 PM) *
kurallar değişebilir ama biz o anki kurallar dahilinde uye olup ona gore yatırımımızı yaptık benim referanslarımın çoğu yurt dışından bu durumda bir hayli madur duruma düşüyorum bi iyileştirme yapılmasını bekliyorum.elbette bizlerde turkptc nin emin ve sağlam adımlarla ilerlemesini istiyoruz ama bole bişi olması gerçekten şaşırttı ben turkptc ye hiç gozumu kırpmadan 75-80ytl civarında yatırım yaptım. bu da turkptc ye olan guvenimin ispatıdır. ama bundan sonrası için aynı şeyi soyleyebilmem için bir iyileştirme olması gerekiyor,kanımca.

Yabancılardan kazandığınız birkaç referansı maalesef bahane olarak kabul edemiyorum. Yanlış hatırlamıyorsam ptctalk'a daha ilk referans değişimi mesajınızı yazdığınız zaman sizi bu konuda uyarmıştık.

Bu site ilk kurulduğundan beri sitenin bu sürümünün sadece Türkçe olacağını, gelecek planlarımızda ingilizce bir sürümünün farklı bir isimle yayınlanacağını belirtmiştim. Sitenin ptctalk ve birkaç başka linkte yapılan tanıtımları için de bu sitenin sadece Türkçe bilenler için olduğunu o sitelerdeki kullanıcılara belirtmiştim.

Alt üye toplamak adına Türkçe bilmeyen kişileri üye yapmanızın, sitemizin reklamverenlerine hiçbir katkısı bulunmadığı için anlamadıkları bir reklama baktıkları için reklam verenlere ve dolayısıyla sitemize zararları bulunmaktadır.

+Quote Post

jc_nsync87
mesaj 09.07.2008, 22:07
İleti #13

Yüzbaşı

ptctalkta ki konunun kapatılmasını istemiştiniz sadece eğer o zaman bana deseydinizki yabancı IP lerden siteye giriş yapılmicak bende ona gore davranırdım. bu arada birkaç dedğiniz ref 50civarında

+Quote Post

legolasoft
mesaj 09.07.2008, 22:10
İleti #14

Site Admini
Grup Simge

Evet bu konuda hatta sizi ben uyarmıstım ptctalkda. Fakat ikazlarıma ragmen siz veya baskalari degisim yapmislar ve forumu inceledigimde bir cok yabancı uyenin TURKptc ye uye oldugunu gordum. Yaklasık 50 tane referans ise o kisilerin uye olmasini siz saglamissiniz. Ayrıca ben sizi uyarirken site yabancılara kapalı demistim sadece konuyu kapatın dememistim. Gorunen o ki siz ozel mesajlarla bir cok kisiyle referans degisimi yapmissiniz. Sozlesmeden bahsediyorsunuz fakat siz sozlesme kurallarini bastan ihlal etmissiniz durum itibariyle.

+Quote Post

jc_nsync87
mesaj 09.07.2008, 22:12
İleti #15

Yüzbaşı

pardon sözleşmenin hangi kuralını ihlal etmişim?

+Quote Post

legolasoft
mesaj 09.07.2008, 22:15
İleti #16

Site Admini
Grup Simge

QUOTE(jc_nsync87 @ Jul 9 2008, 11:12 PM) *
pardon sözleşmenin hangi kuralını ihlal etmişim?

turkce bir siteye ve mantıgı REKLAM olan bir siteye aynı dili konusmayan kisileri siteye uye yapmak olabilir mi mesela?

+Quote Post

jc_nsync87
mesaj 09.07.2008, 22:16
İleti #17

Yüzbaşı

oyle bir kural mı var sözleşmede?

+Quote Post

TurkPTC
mesaj 09.07.2008, 22:17
İleti #18

Site Admini
Grup Simge

QUOTE(jc_nsync87 @ Jul 9 2008, 11:07 PM) *
ptctalkta ki konunun kapatılmasını istemiştiniz sadece eğer o zaman bana deseydinizki yabancı IP lerden siteye giriş yapılmicak bende ona gore davranırdım. bu arada birkaç dedğiniz ref 50civarında

Size 14 Haziranda yazmış olduğum özel mesaj: Bence yeterince açık
İyi günler. PTCTalk'a TürkPTC için ref değişim konusu açmışsınız.

Özellikle birşeye dikkat etmenizi istiyorum. TürkPTC.
Dünya çapında bir PTC sitesine böyle bir tanıtım yaparak sitenin geleceğini riske atıyorsunuz. Lütfen mesajınızı değişimi iptal ettiğinize dair değiştiriniz.

+Quote Post

jc_nsync87
mesaj 09.07.2008, 22:21
İleti #19

Yüzbaşı

tamam bende aksini iddia etmiyorum zaten siz ordaki msjın değiştirilmesini istediniz bende değiştirdim.yabancı IPlerden giriş yasaklanıcak yada yasak gibi bi uyarıda bulunmadınız bana

+Quote Post

izzetm
mesaj 09.07.2008, 22:34
İleti #20

Çavuş

Üye No: 64

QUOTE(TurkPTC @ Jul 9 2008, 10:56 PM) *
Maalesef Türkçe bilmeyen üyeleri tam olarak belirlemek mümkün olmadığı için, bunun yerine Türkiye, Kıbrıs ve Almanya haricindeki ülkelere sitemizi kapattık.

İlgilendiğiniz için teşekkürler.Ben kıbrıs'tan şuan girebiliyorum.

+Quote Post

3 Sayfa V   1 2 3 >
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 Üye: