QUOTE(tanerbm @ Jul 9 2008, 09:57 PM)

Cozum bulunacak tabi ki bundan suphem yok. benim anlamadigim neden bana 1$ yolandi??
Boyle neyi amacliyorsunuz , kimse kimseden para istemedi, sordugum sadece neden bu uygulamaya gecildi. Ben size scam demedim. Ama adverbuxin yaptgini yaparsaniz bu cok kotu olur. Onlarda sadece amerika ve kanada li uyelerini aktif biraktilar binlerce diger uyesi odenmedik kaldi ve kar yaptilar. Siz bukadar ince hesaplar yaparsaniz bu sizin icin ya para sIkIntIsI cekiyorsunuz , yada gercekten sadece turkiye ve almanyadan uyelerle calismak istiyorsunuz anlamina gelir.
Bana 1$ neden yoladiniz ? Aklima mantikli bir cevap gelmiyor.
Maalesef Türkçe bilmeyen üyeleri tam olarak belirlemek mümkün olmadığı için, bunun yerine Türkiye, Kıbrıs ve Almanya haricindeki ülkelere sitemizi kapattık.
Tüm üyelerimizin ülke haritasını çıkardık. Bulgaristandan toplam 6 üyemiz var ve bunların arasında siz 97 cent ile en çok para biriktiren üyemizdiniz.
Sitemiz bundan sonra ülkenize hizmet vermeyecek olduğundan, amacımızın 50-100 üyenin parasının üzerine yatmak olmadığını göstermek amacıyla 1$ ödemeniz gönderilmiştir.
Aynı şekilde, istemeleri halinde sitemizi yukarıda belirtilen ülkeler haricindeki ülkelerden kullanan üyelere de (eğer 90 cent'in üzerinde bir kazançları varsa) ödemeleri yapılacaktır.