bu konuda pek tecrubeli degilim, cunku benim kartim visa ve hic sorun yasamadim. Bilmemek degil ogrenmemek ayip (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Grup: Members
Üye No: 612
valla benim finansbank kredi kartım var, internet bankacılıgı kullanıyorum.. orada sanal kart yaratma menüsü var, limitini falan kendin belirliyosun.. gayet başarılı yani
Üye No: 411
su sorunun cevabını bı turlu bulamadım ama bu konu altında cevaba bayagı bı yaklasılmıs.paypaldan vısa karta para alabılıyoruz,hangı bankanın vısa sı olursa olsun iş bankası dıye bır kaıdemı var yapıkredı worldcard vısa da olur galıba bunu cok arastırdım cekım yapan varmı bu kartla dıye sordum,cevap alamadım kımseden
Bu ileti samuelvanunu tarafından 21.07.2008, 13:51 yeniden düzenlenmiştir.
Nereden: istanbul
Üye No: 34
QUOTE(samuelvanunu @ Jul 21 2008, 02:46 PM)
su sorunun cevabını bı turlu bulamadım ama bu konu altında cevaba bayagı bı yaklasılmıs.paypaldan vısa karta para alabılıyoruz,hangı bankanın vısa sı olursa olsun iş bankası dıye bır kaıdemı var yapıkredı worldcard vısa da olur galıba bunu cok arastırdım cekım yapan varmı bu kartla dıye sordum,cevap alamadım kımseden
arkadaşım aşağıdaki linki incelersen belki sorunun cevabını bulabilirsin.
Üye No: 411
kardes sagduyunun bu konusunu bılıyorum zaten, arkadas bu konuyu acmakla cok faydalı olmus bı cok kısının sorunu halledıldı.benım sorum bu konuda yok sorum:vısanın herhangı bır bankaya aıt olup olması..yanı vısa card işbankasındada var yapıkredıdede var fınans da da var galıba deneyen arkadaslar varmı acaba sadece işbank vısasıylamı oluyo dıye soruyorum.sorun olmaması lazım vısacardın kullanım alanı aynıdır sonucta,ama deneyen varmı acaba
Nereden: izmir
Üye No: 84
karta para cekmeyeceksen verıfy yapmayabılırsın ;ama cok asırı derecede hesabında hareket olursa pp verıfy mecburi kılabılır;bilgin olsun; bu arada VISA olsunda çamurdan olsun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Her bankanın kartı VISA oldugu surece pp den paranızı alabılırsınız... ister iş ister ykb istersenınz vb banka kredi kartları...