Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

DingoBux
          © 2007 IBSkin.com

Reply to this topicStart new topic
> primusportal banlanma
punisher
mesaj 10.07.2008, 15:13
İleti #1

Teğmen

Grup: Members
Üye No: 436

Arkadaşlar bugün itibarı ile banlandım.kısa zaman önce 45 euroluk puanı para karşılığı kimyagere satmıştım arkasından yarın banlandım.sanırım bunlar yüksek puan kazananlarıda takip ediyor..işallah qustler gibi ip sistemi siteye koymamışlardır..yanlız boarda gelince punaları gösteriyor sitenin içerisinde..

(IMG:http://www.hizliresim.com/2008/7/10/2234.jpg)

Bu ileti punisher tarafından 10.07.2008, 15:15 yeniden düzenlenmiştir.

Go to the top of the page

+Quote Post

bLack §hadow§
mesaj 10.07.2008, 19:22
İleti #2

Moderatör
Grup Simge

Grup: Süper Moderatör
Nereden: Miklagaard
Üye No: 395

vuduuu da puan transferi yaptıktan sonra yakalandı, onu da atmışlardı siteden.

+Quote Post

punisher
mesaj 10.07.2008, 23:44
İleti #3

Teğmen

50 euro isteseydimde banlamazlarmıydı.adamlar o kadar yüksek para çeken kişiye herşeyini incelerler diye puan transferi yaptım.
transfer yapınca hangi ülkeden olduğun anlaşılması garipliklerden bir gariplik!
parayı çekseydim banlamıcaklarmıydı sence?

+Quote Post

bLack §hadow§
mesaj 11.07.2008, 01:06
İleti #4

Moderatör
Grup Simge

Adamların neye baktığını açıkçası bilmiyorum.
vuduuu puan transferi yaptı , foruma da yaptığı kişiye yazı yazdı. O bu yazı yüzünden olduğunu düşünüyordu
ama ondan önce ben 2 kere transfer yaptım. Hem foruma yazdım, hem transfer yaptığım kişilere özel mesaj attım,
yaptığım puan transferi de toplam 140-150.000 primera civarıydı.

Kafalarına göre bakıyorlar herhalde ama olaylar sıklaşırsa Questler gibi işi ciddiye bindirebilirler.

+Quote Post

kimyager
mesaj 11.07.2008, 02:07
İleti #5

Teğmen

Üye No: 346

QUOTE(bLack §hadow§ @ Jul 11 2008, 01:06 AM) *
Adamların neye baktığını açıkçası bilmiyorum.
vuduuu puan transferi yaptı , foruma da yaptığı kişiye yazı yazdı. O bu yazı yüzünden olduğunu düşünüyordu
ama ondan önce ben 2 kere transfer yaptım. Hem foruma yazdım, hem transfer yaptığım kişilere özel mesaj attım,
yaptığım puan transferi de toplam 140-150.000 primera civarıydı.

Kafalarına göre bakıyorlar herhalde ama olaylar sıklaşırsa Questler gibi işi ciddiye bindirebilirler.

işi zaten ciddiye bindirmişler benle mesajlaştılar benide banlamışlardı ama tekrar açtılar açıklamalarıda şuydu bana türkiye ipinden bir çok arkadaş sayfaya üye olmuş onları arıyorlar bulduklarını banlıyolar nedeni de kısa zamanda yüksek puan yapıp forumda ve ya orda burda satıyorlar sponsorlar dan parayı alamıyoruz bu 3 ülke dışından linklere başvurunca diye
artık benim linkimden üye olmayın normal bir şekilde üye olun ayda 200000 puanıda aşmayın inceletmeyin kendinizi para öderlerken çıkarsa çıkar ortaya çıkmassa yırtarsınız.

yüksek puan transferi sakın yapmayın sizi incelemelerine neden olan o birde forumda ingilizce milletle alışveriş yapmaya kalkmayın hemen sizi şikayet ediyorlar haberiniz olsun

+Quote Post

serckanss
mesaj 11.07.2008, 06:10
İleti #6

Yüzbaşı

Üye No: 295

QUOTE(kimyager @ Jul 11 2008, 03:07 AM) *
işi zaten ciddiye bindirmişler benle mesajlaştılar benide banlamışlardı ama tekrar açtılar açıklamalarıda şuydu bana türkiye ipinden bir çok arkadaş sayfaya üye olmuş onları arıyorlar bulduklarını banlıyolar nedeni de kısa zamanda yüksek puan yapıp forumda ve ya orda burda satıyorlar sponsorlar dan parayı alamıyoruz bu 3 ülke dışından linklere başvurunca diye
artık benim linkimden üye olmayın normal bir şekilde üye olun ayda 200000 puanıda aşmayın inceletmeyin kendinizi para öderlerken çıkarsa çıkar ortaya çıkmassa yırtarsınız.

yüksek puan transferi sakın yapmayın sizi incelemelerine neden olan o birde forumda ingilizce milletle alışveriş yapmaya kalkmayın hemen sizi şikayet ediyorlar haberiniz olsun

kimyager artık sitendeki linklerden üye olmayalım mı?ben bir süre önce sitene üye olup yavaş yavaş başlamıştım üyeliklere ve hatta sen de linkleri yenileyeceğini söylemiştin ve beklememi istemiştin..şimdi geçersizmi artık o linkler?

+Quote Post

punisher
mesaj 11.07.2008, 14:55
İleti #7

Teğmen

foruma yazıp puan transferi yaparsaanız uyuyan güzeli uyandırırsınız hepinize afferin diyorum..

+Quote Post

bLack §hadow§
mesaj 11.07.2008, 15:44
İleti #8

Moderatör
Grup Simge

QUOTE(punisher @ Jul 11 2008, 03:55 PM) *
foruma yazıp puan transferi yaparsaanız uyuyan güzeli uyandırırsınız hepinize afferin diyorum..

Foruma yazmakla bir şey olmuyor, olsa hepinizden önce ben şutlanırdım siteden.
Ayrıca foruma ne vuduuu ne ben Almanca dışında bir dille yazmadık.

Sizin atılmanızın nedeni muhtemelen yukarıda açıklandığı gibi, hepiniz Türkiye'den tek bir kişinin referansı olarak üye olmuşsunuz.
Üstüne bir de alt üyesi olduğunuz kişiyle çok yüksek primera transferleri yapmışsınız.
Adamların aramasına gerek kalmıyor, referans listesinden hepinizi tespit etmişlerdir.

+Quote Post

kimyager
mesaj 11.07.2008, 18:06
İleti #9

Teğmen

Üye No: 346

QUOTE(bLack §hadow§ @ Jul 11 2008, 03:44 PM) *
Foruma yazmakla bir şey olmuyor, olsa hepinizden önce ben şutlanırdım siteden.
Ayrıca foruma ne vuduuu ne ben Almanca dışında bir dille yazmadık.

Sizin atılmanızın nedeni muhtemelen yukarıda açıklandığı gibi, hepiniz Türkiye'den tek bir kişinin referansı olarak üye olmuşsunuz.
Üstüne bir de alt üyesi olduğunuz kişiyle çok yüksek primera transferleri yapmışsınız.
Adamların aramasına gerek kalmıyor, referans listesinden hepinizi tespit etmişlerdir.

vuddu benim refim değildi tabiki onunda etkisi var ama bana özellikle senin reflerin demediler ayrıca refim olmayan birçok arkadaşda banlandı ne olursa olsun yüksek puan transferi yapmayın forumda almanca harici bişeyler yazmayın ödemeyi siteden bekleyin bu sitelerde banlanma olasılığınız her zaman için var bunu gözardı etmeyin almanya avusturya veya isviçrede değilseniz banlanabilirsiniz banlanmayacağınıza garanti vereceğim tek site padiunion dur ona türkiyedende üye olabiliyorsunuz onun harici bütün sitelerde banlanma olasılığınız var benim refimde olsanız olmasanızda

+Quote Post

punisher
mesaj 21.07.2008, 09:11
İleti #10

Teğmen

kavga etmeyin arkadaşlar gene banlandım üstelik hiç bir şey yapmadım aşagıdaki yazı ne anlama geliyor.

Account gesperrt, bitte wende Dich per Supportcenter an unser Adminteam.

Grund für Deine Sperrung:
Account vorläufig gesperrt aufgrund Beschwerden von Sponsoren und wegen Bannerwerbung mit Viren.
Ich bitte um eine Identitätsbestätigung

+Quote Post

ksklee
mesaj 05.08.2008, 17:38
İleti #11

Çavuş

Üye No: 275

banada geçmiş olsun:D sanırım ip' yi yakaladılar ama olsun questler saolsun bugün 30 euro daha geldi aynen devam:D

Fehler:
Das Land aus dem Sie versuchen sich einzuloggen ist nicht in der Liste der erlaubten Länder.
Gemäß unseren AGB sind nur Anmeldungen aus Deutschland, Österreich und der Schweiz erlaubt. Sie haben versucht sich aus einzuloggen.

+Quote Post

punisher
mesaj 05.08.2008, 18:00
İleti #12

Teğmen

QUOTE(ksklee @ Aug 5 2008, 06:38 PM) *
banada geçmiş olsun:D sanırım ip' yi yakaladılar ama olsun questler saolsun bugün 30 euro daha geldi aynen devam:D

Fehler:
Das Land aus dem Sie versuchen sich einzuloggen ist nicht in der Liste der erlaubten Länder.
Gemäß unseren AGB sind nur Anmeldungen aus Deutschland, Österreich und der Schweiz erlaubt. Sie haben versucht sich aus einzuloggen.

sen sistemi oturtmuşsun yanlız primusda artık ne yapsan giriş olmuyor adamlar işi çözmüş(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

ksklee
mesaj 06.08.2008, 15:13
İleti #13

Çavuş

QUOTE(punisher @ Aug 5 2008, 07:00 PM) *
sen sistemi oturtmuşsun yanlız primusda artık ne yapsan giriş olmuyor adamlar işi çözmüş(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ödemeyi internet cafeden istedim ip ve dns değişikliğide yapmadım biraz rüzgara oldu, şaşırdım valla:D çözemedim bunları banamı kıyak geçiyolar acaba:D

+Quote Post

punisher
mesaj 08.08.2008, 15:11
İleti #14

Teğmen

(IMG:http://www.hizliresim.com/2008/8/8/2084.jpg)

bu tarihten beri hesaba para geçmiyore bugün ayın 8 i senin geçtimi 30 undan beri yaptığından??

+Quote Post

ksklee
mesaj 08.08.2008, 20:58
İleti #15

Çavuş

evet kardeş 1 hafta içinde hesabıma geçti

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 Üye:

IPB Basit Görünüm Tarih: 20.11.2008 - 22:44 IPB