QUOTE(bLack §hadow§ @ Jul 11 2008, 01:06 AM)

Adamların neye baktığını açıkçası bilmiyorum.
vuduuu puan transferi yaptı , foruma da yaptığı kişiye yazı yazdı. O bu yazı yüzünden olduğunu düşünüyordu
ama ondan önce ben 2 kere transfer yaptım. Hem foruma yazdım, hem transfer yaptığım kişilere özel mesaj attım,
yaptığım puan transferi de toplam 140-150.000 primera civarıydı.
Kafalarına göre bakıyorlar herhalde ama olaylar sıklaşırsa Questler gibi işi ciddiye bindirebilirler.
işi zaten ciddiye bindirmişler benle mesajlaştılar benide banlamışlardı ama tekrar açtılar açıklamalarıda şuydu bana türkiye ipinden bir çok arkadaş sayfaya üye olmuş onları arıyorlar bulduklarını banlıyolar nedeni de kısa zamanda yüksek puan yapıp forumda ve ya orda burda satıyorlar sponsorlar dan parayı alamıyoruz bu 3 ülke dışından linklere başvurunca diye
artık benim linkimden üye olmayın normal bir şekilde üye olun ayda 200000 puanıda aşmayın inceletmeyin kendinizi para öderlerken çıkarsa çıkar ortaya çıkmassa yırtarsınız.
yüksek puan transferi sakın yapmayın sizi incelemelerine neden olan o birde forumda ingilizce milletle alışveriş yapmaya kalkmayın hemen sizi şikayet ediyorlar haberiniz olsun