|
Önümüzdeki pazartesi (21/7/2008) itibari ile forumda genel bir temizlik yapılacaktır.
Öncelikle bizler elimizden geldiğince forumu düzenli tutmaya çalışıyoruz. Fakat şuan moderatör sayımız az ve konuları takipte zorlanıyoruz. Buna da yakın bir zamanda çözüm getireceğiz. Forum kuralları bildiğiniz gibi forumun tertipli ve düzenli olması için konulmuştur. Bu karmaşada insanlar aradığı mesajı bulamadığı gibi forum kirliliğide oluşmakta. Maalesef bizlerin de vakitleri sınırlı. Bu sebeple bizlere yardımcı olmanızı istiyorum.
1. İmzalarımızı 3 satır ve sadece 3 link veya yanlızca 1 adet banner kuralına göre düzenleyelim. Önümüzdeki haftadan itibaren imzalarını bu kurala göre düzeltmeyenlere uyarı verilecek ve imzaları silinecektir.
2. Forum başlıklarını sadece baş harfleri büyük olmak şartı ile açmanız. Tamamen büyük harflerle açılan başlıklar ve uygunsuz abuk subuk başlık açanlar uyarılacak ve konuları silinecektir.
3. Forumda araştırma yapmadan konu açmayalım. Forumda cevabı olan konuları araştırmadan okumadan konu açan kişilerin mesajları beklemeksizin görüldüğü an silinecektir.
Benim aklıma şuan bunlar geldi. Sizlerinde forumun daha verimli ve aradığımızı bulabileceğimiz hale gelmesi için fikirlerinizi beyan etmenizi rica ediyorum.
Saygılar Aydın
|