Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

DingoBux
          © 2007 IBSkin.com

4 Sayfa V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Dolandırıcılara dikkat ''neroal''
adems34
mesaj 25.07.2008, 23:19
İleti #1

Teğmen

Grup: Members
Üye No: 519

arkadaşlar bu bölümde birbirimizden alertpay ve paypal transferleri yapıyorduk...bende burdaki neroal ismindeki şahısa güvenip parça parça olmak üzere toplamda 80$ alertpay almıştım...aradan kısa bir süre geçti ve alertpaydan ard arda mailler aldım...bu şahıs 80$ geri çekmiş ve alertpay bakiyem -16$ a kadar düştü....toplam 4 para transferi yapmış bana ve ayrı 2 alertpay adresinden ....neyse canım sağolsun senin kadar ufalmıycam.

şimdi sana soruyorum neroal , cep bankla sana para transferi yapmıştım aradığım numara kapalı, msn kapalı ....
80$ seni zenginmi edecek , sana tek sözüm var insanlığından utan...o para sana haram zıkkım olsun , burnundan fitil fitil gelsin inşallah....

Eğer uygunsuz bir yazı yazdıysam diğer arkadaşlardan özür dilerim...dikkat edin bu şahısa paranızı kaptırmayın transfer filan yapmayın..

Moderatör veya görevli arkadaştan ricam , konu eğer mümkünse sabit başlık olsunki herkes dikkat etsin....

Go to the top of the page

+Quote Post

ercu_145
mesaj 25.07.2008, 23:30
İleti #2

Çavuş

Üye No: 639

kardeş dolandırıcı hakkında ki bilgileri de yaz dikkatli olsun herkez.

msn adresi =
adı =
s0yadı =
alertpay adresi =

ve bildiğin tüm bilgileri

+Quote Post

Ferdi
mesaj 25.07.2008, 23:31
İleti #3

Yüzbaşı

Üye No: 227

bilader eğer böyle şeyler yapanlar varsa yazacaksın tabiki
millet bilsin

+Quote Post

ercu_145
mesaj 25.07.2008, 23:34
İleti #4

Çavuş

Üye No: 639

ve sunuda belirtmek isterim öyle adam parasını çekti diye bi durum yok paran suan büyük ihtimal alertpay dadır öle hemen adama vermez parayı araştırıcaklar gerçek bi dolandırıcılık varmı die adam yatırdıgın paraların dekontları felan hiçbirini atma hepsi lazım olcak.Sana bilir kişi tavsiyesi aynı şey benimde başıma geldi

http://internetteparakazanma.iphorum.com/

bu siteye gir ve konu aç aynı şeyleri yaz ve bana yol gösterin de admin bu konuda bildili.Benim paramı hemen geri çekti sağolsun aynı olayda gerçi benim dolandırıcılk diildi ama param gitmişti yani ben öle sanmıstım ama suan paran adamda diil sn dedimi yap yol göstericektir orda sana admin.

+Quote Post

adems34
mesaj 25.07.2008, 23:35
İleti #5

Teğmen

QUOTE(ercu_145 @ Jul 26 2008, 12:30 AM) *
kardeş dolandırıcı hakkında ki bilgileri de yaz dikkatli olsun herkez.

msn adresi =
adı =
s0yadı =
alertpay adresi =

ve bildiğin tüm bilgileri

neroal@windowslive.com

para gönderdiği alertpay adresleri =

JEAN PIERRE BROUILLON alertpay@melihinkosesi.com
melly vadson sonn@adsbux.biz

cep bank için gönderdiğim cep numarası = 534 518 85 29

amna dikkat edin.....

parayı almadan alertpaydan hemen ödemeyi gönderiyor kendisi ... hesabınızı kontrol edin belki başka üye ismiyle bile size bu site üzerinden para göndermek için yardım edicem bahanesiyle transfer yapmaya kalkar alertpay veya paypal hesaplarını kontrol edin eğerki yukarıdaki alertpay hesaplarından geliyorsa para sakın para göndermeyin derim...

+Quote Post

serdar
mesaj 26.07.2008, 00:13
İleti #6

Teğmen

Nereden: İstanbul
Üye No: 555

Haydaa bi bu eksikti ya, zaten ödeme gelmez sitelerden, bide bu şerefsizler çıkıyor ortaya.
Kardeş geçmiş olsun.

Bi kaç gün önce bir konu açmıştım şimdi ne kadar haklı olduğumu bi kez daha kanıtladım.
Bu ptc işi tamemen yalan dolan işi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Tekrar geçmiş olsun

Yalnız benim anlamadığım nokta şu senin ne suçun var bu işdede senin paranı gaspediyor bu alertpey.
İşallah yarın bi gün bizim başımıza bi çorap örmez alertpay, kimlik gönderdik evrak gönderdik ya onlarıda kullanırlarsa bi gün .

işde belanın en büyüğünü o zaman göreceğiz
şu ptc işine girdiğim güne lanet olsun.

+Quote Post

adems34
mesaj 26.07.2008, 00:23
İleti #7

Teğmen

QUOTE(serdar @ Jul 26 2008, 01:13 AM) *
Haydaa bi bu eksikti ya, zaten ödeme gelmez sitelerden, bide bu şerefsizler çıkıyor ortaya.
Kardeş geçmiş olsun.

Bi kaç gün önce bir konu açmıştım şimdi ne kadar haklı olduğumu bi kez daha kanıtladım.
Bu ptc işi tamemen yalan dolan işi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Tekrar geçmiş olsun

Yalnız benim anlamadığım nokta şu senin ne suçun var bu işdede senin paranı gaspediyor bu alertpey.
İşallah yarın bi gün bizim başımıza bi çorap örmez alertpay, kimlik gönderdik evrak gönderdik ya onlarıda kullanırlarsa bi gün .

işde belanın en büyüğünü o zaman göreceğiz
şu ptc işine girdiğim güne lanet olsun.

saol kardeşim, benim suçum yok ..alertpay şu anda hesapları inceliyor büyük ihtimalle bakalım ne sonuç çıkıcak ortaya....bu adamdan aldığım paralarla neobux dan golden üyelik almıştım 2-3 gün önce golden olmuştum...hesabımda para olmadığı için alertpayda neobux tan 60$ ödemeyi geri çekti ...neobux da golden üyeliğimi iptal etti fakat üyeliğimi silmediler , benim bi hatam olmadığı için...ya çok şey yazıcamda değmez bunun gibi insanlara...
zaten şu paralar bi geri dönsünde bırakıcam bu işi....

+Quote Post

sanals
mesaj 26.07.2008, 00:59
İleti #8

Çavuş

Üye No: 477

ardakaşlar ben de ondan para almıştım. 60$ karşılığı 60 ytl göndermiştim havale ile sonra da 60$ borç vermişti bana sonra alırım diye. şimdi alertpayımdan 120$ silmişler. bi anda şok oldum yazılanları görünce. hemen hesabıma girdim ve ikinci şok!!! hesabımda 32$ vardı bi anda -88$ olmuş. Şimdi alertpay benim para yatırdığım yerdeki yatırımlarımı geri mi alacak? yoksa hesabıma para geldikçe param artıya geçecek mi? şimdiye dek hiç bi sitedeki yatırımlarıma dokunmamışlar... off yaa nerden çıktı şimdi bu!!!

+Quote Post

serdar
mesaj 26.07.2008, 01:25
İleti #9

Teğmen

Üye No: 555

bu ne biçim bi olay ya.
ben bu işdede art niyet ararım şimdi.
bu iş alertpayın işine geliyor sanki.

olaya bakya masum adama para gelicek hesabı eksi yapıcaklar oh ne güzel.

arkadaşlar bu işde bu cinlik bi şeytanlık var ahada buraya yazıyorum.
madem bi adam sahtekar ve takip ediyorlar ne diye anında müdehale etmiyorlar bu işe

olaya bakya nitelikli dolandırıcılık.

Bu ileti serdar tarafından 26.07.2008, 01:26 yeniden düzenlenmiştir.

+Quote Post

bLack §hadow§
mesaj 26.07.2008, 02:31
İleti #10

Moderatör
Grup Simge

Grup: Süper Moderatör
Nereden: Miklagaard
Üye No: 395

Parayı senden Alertpay aldığın kişi değil, Alertpay çekmiştir. Çünkü Alertpay'de Paypal gibi parayı geri çekme sistemi yok bildiğim kadarıyla.
Sizin de yazdığınız gibi Alertpay hesaplarda bir uygunsuzluk görürse ilk önce o kişinin hesabına el koyar, arkasından da zincirleme olarak o hesaptan çıkan tüm paraları
gittikleri yerlerden geri çeker.

Aynı sistem Paypal'da da geçerlidir. Bunu yapmalarının nedeni, dolandırıcının parayı farklı hesaplar üzerinden dolaştırarak izini kaybettirmesini engellemektir.

Bu forumda daha önce Alertpay satıp birilerini çarpan kişinin (maryznk) Paypal hesabı kitlendiğinden başka bir forumda birçok kişinin zincirleme olarak paralarına el koyuldu ve hesapları kitlendi.

Sen neroal kullanıcısı ile alertpay@melihinkosesi.com adresinden alışveriş yaptıysan bu kişi aynı zamanda "swatcash" , "swatgold" kullanıcı adlarını kullanır.

İsmi cismi ne kadar doğru orasını bilemeyiz tabii, bu da sitesine girdiğini whois bilgisi

Technical Contact:
hopa, meih
sokullu mehmet pasa cad
istanbul, gungoren 34614
Turkey
5366567748 Fax --

geçmiş olsun

+Quote Post

organik
mesaj 26.07.2008, 06:14
İleti #11

Teğmen

Üye No: 401

Bu başlık oldukça faydalı oldu. Melih Hopa adlı bu şahıs aynı şekilde benim de 300YTL civarında parama maloldu. Alertpay hesabım uzun süre önce bu adamın gönderdiği 300USD ile beraber kapatıldı. Attığım ticketlara cevap vermediler ve hesabımı iade etmediler. Sonuçta ben başka bir hesap açmak zorunda kaldım. Şimdi bu başlığa cevap yazmadan önce Alertpay'dan mail gelmiş, "bu adamdan niye para aldınız, ne iş yapıyorsunuz" diye soruyorlar. Bakalım belki mantıklı bir açıklama ile hesabımı geri alma şansım olur. Gerçi geri alsam bile büyük ihtimalle içinde para olmayacak.

+Quote Post

adems34
mesaj 26.07.2008, 10:06
İleti #12

Teğmen

arkadaşlar aramızda ingilizce bilenler var ... burda uygun bir yazı ile bu adamın dolandırıcı olduğunuyazalım ve benim gibi mağdur olanlar bu yazıyı alertpaya göndersin...belki o zaman alertpya bu adamın ne halt olduğunu anlar.... ne dersiniz ?

QUOTE(sanals @ Jul 26 2008, 01:59 AM) *
ardakaşlar ben de ondan para almıştım. 60$ karşılığı 60 ytl göndermiştim havale ile sonra da 60$ borç vermişti bana sonra alırım diye. şimdi alertpayımdan 120$ silmişler. bi anda şok oldum yazılanları görünce. hemen hesabıma girdim ve ikinci şok!!! hesabımda 32$ vardı bi anda -88$ olmuş. Şimdi alertpay benim para yatırdığım yerdeki yatırımlarımı geri mi alacak? yoksa hesabıma para geldikçe param artıya geçecek mi? şimdiye dek hiç bi sitedeki yatırımlarıma dokunmamışlar... off yaa nerden çıktı şimdi bu!!!

zaten -32$ a düşmesinin sebebi senin yatırım yaptığın yerlerdeki paranın alertpay tarafndan geri çekilmesidir...hesabında para olmadığı için alertpay yatırım yaptığın yerdeki parayı geri çekmiş benim neobux daki olduğu gibi...yatırım yaptığın yerlerden mail alırsın yakında ...sanada geçmiş olsun kardeş..

+Quote Post

paramedik
mesaj 26.07.2008, 11:01
İleti #13

Onbaşı
**

Üye No: 412

QUOTE(adems34 @ Jul 26 2008, 11:06 AM) *
arkadaşlar aramızda ingilizce bilenler var ... burda uygun bir yazı ile bu adamın dolandırıcı olduğunuyazalım ve benim gibi mağdur olanlar bu yazıyı alertpaya göndersin...belki o zaman alertpya bu adamın ne halt olduğunu anlar.... ne dersiniz ?

zaten -32$ a düşmesinin sebebi senin yatırım yaptığın yerlerdeki paranın alertpay tarafndan geri çekilmesidir...hesabında para olmadığı için alertpay yatırım yaptığın yerdeki parayı geri çekmiş benim neobux daki olduğu gibi...yatırım yaptığın yerlerden mail alırsın yakında ...sanada geçmiş olsun kardeş..

merhaba arkadaşlar bende mağdurlar arasındayım 60$ almıştım ben hesaba havale yapmıştım isim falan var burda bahsedilenden farklı bir isim
neobuxtan golden almıştım hesabı dondurmuşlar şimdi bide onu nasıl açacağız 60$ göndersem açarlar mı?

+Quote Post

adems34
mesaj 26.07.2008, 11:04
İleti #14

Teğmen

oy oy mağdurlar çoğalmaya başladı ... arkadaşlar bu konuda ne yapabiliriz fikirlerinizi belirtin lütfen belki hep birlikte bişeyler yapıp sonuç alabiliriz...

+Quote Post

angelx
mesaj 26.07.2008, 11:20
İleti #15

Moderatör
Grup Simge

Grup: Süper Moderatör
Üye No: 165

Arkadaşlar güzelce kararlaştırıp otak bir metin hazırlayın. Mağdurların isimleriyle birlikte Alertpay forumuna ve forumdaki Ferhan isimli şahısa özel mesajla gönderin. Bu şahıs en azından ne yapmanız gerektiği ile ilgili bir bilgi verecektir. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

paramedik
mesaj 26.07.2008, 11:28
İleti #16

Onbaşı
**

Üye No: 412

QUOTE(angelx @ Jul 26 2008, 12:20 PM) *
Arkadaşlar güzelce kararlaştırıp otak bir metin hazırlayın. Mağdurların isimleriyle birlikte Alertpay forumuna ve forumdaki Ferhan isimli şahısa özel mesajla gönderin. Bu şahıs en azından ne yapmanız gerektiği ile ilgili bir bilgi verecektir. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

evet ingilizcesi iyi olan bi arkdaş örnek bi metin hazırlasın gönderalim iyi olur

+Quote Post

samuelvanunu
mesaj 26.07.2008, 11:29
İleti #17

Binbaşı

Üye No: 411

arkadaslar bu konuda benım tek soyleyebılecegım sey su;ozaman sızlerde benım yaptıgım gıbı yapın; bu bır tavsıyedır;cunku en garantı yol budur.bugun ıtıbarıyle 940$ para harcadım bu ıslere,ve hıc bırındede donusum yapmadım,hıc donusum yaptıgım konu yok dıkkat edersenız, dırek alerte veya paypala ekledıgım kartlarımla yaptım bu ıslerı ve hıc bır kaybım olmadı.sızlerın dusuncelerınıze gore kaybım olmustur.940$ farzedın 1000$ alertpay donusumu yapsaydım yaklasık 300ytl karım olacaktı.ben donusum ısıne hıc gırmedım harcadıgım parayı 1000$ olarak dusunursek,1300ytl para vermısım,ama rısksız, parayı boyle kalpazanlara kaptırma rıskı olmadan..belkı gercekten bu ısı temız yapan arkadaslar vardır formumuzda ,bana kızmasınlar bu konuda o saglam ıs yapanları zaten calısanlar bılıyordur ve alısverıslerını yapıyorlardır ama ya bılmeyenler?onun ıcın en saglamı bu, kendı kartınızla aracı olmadan yapın bu ıslerı derım kımse zarar gormesın bu ıslerden, ben cok uzuluyorum parasını kaptıranlara,uyarımı dıkkate alın arkadaslar

+Quote Post

adems34
mesaj 26.07.2008, 12:01
İleti #18

Teğmen

şimdi havale yaptığım banka hesap numarsı ve bilgileri veriyorum kontrol edin bakalım arkadaşlar sizde aynı hesabamı havale çıkartmışsınız..

ALACAKLI ŞUBE : KEÇİÖREN-GAZİNO
ALACAKLI HESAP : 01061 / 6699885 MEHMET EDİZ AKTUNA
ALACAKLI TC KİMLİK NO: 18827726034

+Quote Post

samuelvanunu
mesaj 26.07.2008, 12:06
İleti #19

Binbaşı

Üye No: 411

bu cocugun bende maıl adresı var ediz_aktuna@hotmail.com bu cocukla bı kac gun konusmalarımız oldu ama 10 gundur falan msn sı kapalı,ptcuye forumundakı nıckı
,edo333 du galıba yanlıs hatırlamıyosam,hatta banada demıstı:alertte paran olursa toplu bı sekılde alırım 0.7 ile dıye bı teklıf sunmustu

+Quote Post

sanals
mesaj 26.07.2008, 15:19
İleti #20

Çavuş

Üye No: 477

arkadaşlar bunu nasıl halledecez yaa? Alertpay hesaplarımızı kapatmasa bari... Benim içerde 32$ olduğu için hesabımı kapatmadılar ve sitelerdeki yatırımlarımı şu an için geri almadılar. Tabi sanırım öyle belki bugün gider benim hesapta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Alertpay'a ortak bi metin gönderelim arkadaşlar. halletmeye çalışalım şu işi. Alertpay bizi madur durumundayken hesaplarımızı kapatarak suçlu konumuna sokuyo bu şekilde. Sanki ortağıyız bu adamın.

+Quote Post

4 Sayfa V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 Üye: