Grup: Members
Üye No: 436
arkadaşlar bugün paypaldan istediğim para işbank sanal karta geldi visa kart şimdi bu parayı arayıp sordum ve bu parayı sadece internetten alışveriş için kullanır gibi sapıkça bir cevap geldi şimdi ben bu ortada kalan parayı hesabada aktaramıyorum daha öncedende sağolun uyarıda yapmadınız ne olcak şimdi siz nasıl kullandınız parayı nasıl banka hesabına aktardınız..???
Bu ileti punisher tarafından 28.07.2008, 13:02 yeniden düzenlenmiştir.
Grup: Süper Moderatör
Nereden: ankara
Üye No: 107
simdi öncelikle kimsenin uyarı yapabilecegi bi durum yok tamamen bankanın garip bir uygulaması.Ben yapıkredi sanalkarta cekiorm paramı para direk sanal kartın tanımlı oldugu visa kartımın hesabına geciyor işbankasının uygulaması nasıl bilemiyorum. Birkac sorum olacak size: 1-Paypaldan parayı ne zaman talep etmiştiniz? 2-İşbankası sanal kartı baska bir kartamı baglı yoksa vadesiz hesabamı?
Nereden: İstanbul
Üye No: 165
Sanal karttaki para yüklü bir miktarsa ve başka çözüm yoksa parayı tekrar PayPal'a aktarabilirsin. Sonra normal bir kredi kartı ekleyip paranı oraya alırsın. Ben böyle bir işlemi daha önce denemedim. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
QUOTE(angelx @ Jul 28 2008, 02:34 PM)
Sanal karttaki para yüklü bir miktarsa ve başka çözüm yoksa parayı tekrar PayPal'a aktarabilirsin. Sonra normal bir kredi kartı ekleyip paranı oraya alırsın. Ben böyle bir işlemi daha önce denemedim. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
abi hiç mi çözüm bulunulamadı girilir migros veya gima sanal markete ev ihtiyacları bi güzel alınır oraya gidecek para cepte kalır paypaldaki para kullanılmıs olur (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ama bi çözüm vardır elbet yalnız kac günde paranın karta ulastıgını merak ediyorum
bu resimde parayı 24 ünde yatırmışlar ama bugün ayın 28 i bügun sanal kart bakiyesine yatırmışlar ama nakit de 0 alışverişdede kullanılırmı oda meşhul??????
Bu ileti punisher tarafından 28.07.2008, 15:59 yeniden düzenlenmiştir.
kullanılabilir nakit limitde gözüküyor , 24ü yazması normal paypalın parayı yatırdıgı günü yazıolar ekstreye paranın sizin ekstrenize gözükmesi zaman alıyor ben msl ayın 25inde cektim paypaldan hala kartta gözükmüo para.. walla isbankasının uygulamasını bilemiyorum ama yapikredi sorun cıkarmıor ama en kötü durumda dedigim gibi internet üzerinden alısveriste kullanabilcekseniz durumu size en faydalısı ve garantilisi market alısverişleri olur ama siz bence isbankasından baska biriylede daha görüsün cünkü gercekten banka müsteri temsilcileri hiçbir şeyden anlamıyorlar
Bu ileti cheateruno tarafından 28.07.2008, 14:11 yeniden düzenlenmiştir.
evet che gerçektende bu ilkokul mezunlarını bankaya alıp torpilli çalıştırıyorlar resmen adam 1 sınavla torpile bankada çalışıyor olan bize gene müşterilere ve bu işi bilipde buralarda çalışamayanlara oluyor..bu parayı bir şekilde burdan almam lazım ama alışveriş için tam bu nakitle internette alışveriş yapabileceğim bir yer varmı gıda alabilirmiyim mesala internetten???
gima veya migrosun sanal magazaları var her türlü gıdayı alabilecegin tabi şehir önemli istanbul ankara izmirden birindeysen cok rahat gima veya migrostan gıda alabilirsin aynı günün aksamınada evine getirirler
Bu ileti cheateruno tarafından 28.07.2008, 14:24 yeniden düzenlenmiştir.
Üye No: 477
arkadaşlar ben finansbankı arayıp sormuştum gelen parayı nasıl alabilirim diye. Onlar da; sanal karta gelen parayı 444ten bizi arayıp kredi kartına aktarabilirsiniz diyolar. Bi nevi kredi kartına para yatırıyomuş gibi olacak. başka bankalar nasıl bilmiyorum...
Üye No: 612
nakit limitte gözüküyorsa onu bankamatikten nakit olarak çekebilirsin die düşünüyorum.. işbank bankamatiklerinde sanal kart die bi bölüm olması lazım..
valla ben alışverişi yaptım 2 saat herşeyi aldıktan sonra bütün ödemeler kapıdan yapıldığını gördüm o 1 inci sıradaki online ödeme seçeneği yok kangurumda..
onu bırak adamların ödeme sayfası çalışmıyor neyi seçsem ödeme için tekrar lütfen seçinize başa sarıyor kapıdada ödeme istesem gene olmuyor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) inanılır gibi değil bu kadar kolpa hayat olurmu emmi..