Grup: Members
Üye No: 675
Arkadaşlar şöyle konularda my stats bölümünden bi ss çekseniz çok iyi olur.Kaç refin var?Günlük kazanç'ın nedir?
Ödemen hayırlı olsun
En azından biz'de sizin gibi ne zaman kazanmaya başlıcaz gibi bir sor kalmaz aklımızda.Ona göre ref satın alırız vs vs. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Bu ileti batuhan tarafından 09.08.2008, 08:13 yeniden düzenlenmiştir.
Nereden: İstanbul
Üye No: 391
QUOTE(batuhan @ Aug 9 2008, 09:12 AM)
Arkadaşlar şöyle konularda my stats bölümünden bi ss çekseniz çok iyi olur.Kaç refin var?Günlük kazanç'ın nedir?
Ödemen hayırlı olsun
En azından biz'de sizin gibi ne zaman kazanmaya başlıcaz gibi bir sor kalmaz aklımızda.Ona göre ref satın alırız vs vs. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kısaca 2 gün önce premium için para gönderdim ama hâlâ ses seda yok. Olmayan ingilizcem ile forum sayfasından admine msj gönderdim. Ama tık yok.
Şu günlerde bütün PTC sitelerinde bir server değişikliği v.b. sorunlarla karşılaşıyoruz zaten. Hangisinin gerçek hangisinin yalan olduğunu anlayamaz oldum.
Nereden: TEXAS-BURSA
Üye No: 202
Sent by: Miroslav Kaduch Buyer Email: nerobux@seznam.cz Payment Sent to:osmanklc@gmail.com ------------------------------------------------------------------------------- Amount received: $3.47 USD Fee: $0.00 USD Total: $3.47 USD -------------------------------------------------------------------------------- Date: Sep. 17, 2008 Time: 18:46:58 EEST Status: Completed -------------------------------------------------------------------------------- Subject:You've got a payment Shipping Address: No Address Provided Payments without a shipping address are not covered by PayPal's seller protection policies and programs. Learn More
Bende ayın 9 unda istedim ödeme bugun geldi.standart uyeyım.Ama suan nerobux reklamlarına tıklayamıyorum.parse yazısı cıkıo.reklamlara tıklayabilen var mı?
Bu ileti corosman tarafından 18.09.2008, 00:42 yeniden düzenlenmiştir.