Arkadaşlar organizasyonunu benim yaptığım ve çok fazla emek verdiğim siteyi müsaadenizle duyurmak istiyorum.
Tanıtmak istediğim site son yıllarda türeyen ve her gün sadece bir ürün satışına odaklanan bir site. Sahibini çok iyi tanıdığım için size rahatlıkla öneriyorum. Adam direkt ithalatçı olduğu için hakikaten çok iyi fiyatlar veriyor. Zaten inceleyince göreceksiniz.
Siteyi PTC dünyasında olduğu gibi referans sistemi ile yayın hayatına geçirdim. Yani altınıza referans olan kişiler alışveriş yapınca puan kazanıyorsunuz. Kendi alışverişlerinizden %1, referanslarınızın alışverişlerinden %0,5 oranında parasal geri dönüş sağlıyorsunuz. Bunun yanında ne alırsanız alın kargo ücreti ödemiyorsunuz.
Kusura bakmayın biraz reklam gibi oldu ama o kadar müsaade edin, sahibi olmamama rağmen bir aydır çocuğum gibi uğraşıyorum. Bu nedenle refli linkimi vermeyi de hakediyorum: (IMG:
style_emoticons/default/tongue.gif)
http://www.1taneal.com/newuser.php?ref=ptcrehberiSite şu an tamamıyle güvenli bir şekilde işler durumda. Kişisel sayfada eksik bir iki kısım kaldı ama o da bugün ve yarın tamamlanacak. Kayıt olmaya, refli link vermeye ve alışveriş yapmaya engel bir durum yok. Veritabanı bir bütün olarak çalışıyor. Sorunla karşılaşırsanız mail atın. Bu arada sitede yazmıyor ancak ilk haftalardaki alışverişlerde hediye led ışıklı anahtar gönderiyor.