Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

DingoBux
          © 2007 IBSkin.com

Reply to this topicStart new topic
> PTC dışında güzel bir site tanıtayım
organik
mesaj 30.07.2008, 17:14
İleti #1

Teğmen

Grup: Members
Üye No: 401

Arkadaşlar organizasyonunu benim yaptığım ve çok fazla emek verdiğim siteyi müsaadenizle duyurmak istiyorum.

Tanıtmak istediğim site son yıllarda türeyen ve her gün sadece bir ürün satışına odaklanan bir site. Sahibini çok iyi tanıdığım için size rahatlıkla öneriyorum. Adam direkt ithalatçı olduğu için hakikaten çok iyi fiyatlar veriyor. Zaten inceleyince göreceksiniz.
Siteyi PTC dünyasında olduğu gibi referans sistemi ile yayın hayatına geçirdim. Yani altınıza referans olan kişiler alışveriş yapınca puan kazanıyorsunuz. Kendi alışverişlerinizden %1, referanslarınızın alışverişlerinden %0,5 oranında parasal geri dönüş sağlıyorsunuz. Bunun yanında ne alırsanız alın kargo ücreti ödemiyorsunuz.
Kusura bakmayın biraz reklam gibi oldu ama o kadar müsaade edin, sahibi olmamama rağmen bir aydır çocuğum gibi uğraşıyorum. Bu nedenle refli linkimi vermeyi de hakediyorum: (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
http://www.1taneal.com/newuser.php?ref=ptcrehberi

Site şu an tamamıyle güvenli bir şekilde işler durumda. Kişisel sayfada eksik bir iki kısım kaldı ama o da bugün ve yarın tamamlanacak. Kayıt olmaya, refli link vermeye ve alışveriş yapmaya engel bir durum yok. Veritabanı bir bütün olarak çalışıyor. Sorunla karşılaşırsanız mail atın. Bu arada sitede yazmıyor ancak ilk haftalardaki alışverişlerde hediye led ışıklı anahtar gönderiyor.

Go to the top of the page

+Quote Post

legolasoft
mesaj 30.07.2008, 17:25
İleti #2

Site Admini
Grup Simge

Grup: Administrators
Nereden: Antalya
Üye No: 16

madem site tasariminda bulundun alertpay ile alisveris de olması lazim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

organik
mesaj 30.07.2008, 17:44
İleti #3

Teğmen

Ehehee, site sahibine söyledim de ekleyelim diycem ama Alertpay Paypal'la uğraşılmıyor ki.

Yalnız şaka maka TurkPTC ve Tikla.be ye reklam verelim dedik ama kredi kartı ile ödeme yapamıyoruz. Bu da PTC lerimizin eksiği. Gerçi benim de işime geldi, "abi benim Alertte biriken paramdan reklam yaparız, sen bana ödersin" dedim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) TurkPTC'ye 1 Ağustos'ta, tikla.be'ye de yine önümüzdeki günlerde biraz reklamla başlayacağız.

Bu arada söylemeyi unuttum, ilk üyelik bonusu 1YTL alışveriş değerinde 100 puandır.

+Quote Post

TurkPTC
mesaj 30.07.2008, 18:39
İleti #4

Site Admini
Grup Simge

Grup: Root Admin
Nereden: Sakarya
Üye No: 179

Site hayırlı olsun. Umarım istediğiniz yere gelir.

Gördüğüm bir iki hatayı söylemek istiyorum. Geliştiricisi olduğuna göre rahatlıkla düzeltebilirsin.

IE6'da 1024x768 çözünürlükte bakarken;
- Visa, mastercard, ssl logoları sayfanın üzerinde görünüyor.
- Güvenlik resminin üzerine tıkladığında yenisi gelmiyor
- Alttaki copyright yazısı biraz yukarıda kaldığından okunmuyor.
- Anasayfadaki flashda ürün resimleri görünmüyor.

Ayrıca AlertPay çözümü ekleyebilirseniz (isterseniz teknik altyapı konusunda yardımcı olabilirim.) PTC Sektöründe paraları değerlendirmek için güzel bir çözüm olacaktır.
(Business account olacağı için %5 gibi bir fiyat artışı gerekebilir)

+Quote Post

organik
mesaj 30.07.2008, 18:46
İleti #5

Teğmen

Ben sitenin organizatörüyüm, grafiker ve kod yazarı başka arkadaşlar. Ama söyledikleriniz çok iyi oldu, hemen ileteceğim. Lütfen gördüklerinizi söyleyin, görselliğe gerçekten önem vermek istiyorum.

+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 Üye:

Collapse