Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

DingoBux
          © 2007 IBSkin.com

Reply to this topicStart new topic
> bux.to, para yatırma
SaMeD GüNDüZ
mesaj 02.08.2008, 11:47
İleti #1

Çavuş

Grup: Members
Üye No: 431

bux.to kartımın 60 gün içinde iptal olmaması için $20 dolar yatırmaya çalıştım fakat Rejected By The Bank/Credit Card Company bu şekilde uyarı yazıyor banka ödemeyi kabul etmemiş heralde kartım visa acaba mastercard mı olması gerekiyor ? buxtodan geçen ay $330 dolar istedim ve yaklaşık kasım ayında ödememin gelmesini bekliyorum o güne kadarda para yatırmazsam kartım kapanıcak ödeme boşa gitmesin yardımcı olursanız sevinirim ne yapmam gerekiyor ?

Go to the top of the page

+Quote Post

talhakaner
mesaj 02.08.2008, 13:03
İleti #2

Çavuş

Grup: Members
Üye No: 384

QUOTE(SaMeD GüNDüZ @ Aug 2 2008, 12:47 PM) *
bux.to kartımın 60 gün içinde iptal olmaması için $20 dolar yatırmaya çalıştım fakat Rejected By The Bank/Credit Card Company bu şekilde uyarı yazıyor banka ödemeyi kabul etmemiş heralde kartım visa acaba mastercard mı olması gerekiyor ? buxtodan geçen ay $330 dolar istedim ve yaklaşık kasım ayında ödememin gelmesini bekliyorum o güne kadarda para yatırmazsam kartım kapanıcak ödeme boşa gitmesin yardımcı olursanız sevinirim ne yapmam gerekiyor ?

Dostum bana aynı rejected hatasını vermiş ti fakat 1 hafta sonra para yüklendi. Nasıl oldu anlamadım.

Bu arada herhangi bir Ptt den Western Union ile as bir farkla para yatırmayı dene. En azından kartın kapanmaz.

Saygılar

Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 Üye:

IPB Basit Görünüm Tarih: 05.12.2008 - 15:23 IPB