|
en sık istenilen konular hakkında bir şablon yapılsın.
Örn : 1-selam admin, sitenizdeki kullanıcı adım xxxx ........ tarihinde premium üyelik aldım ama hala premium gözükmüyorum. Bu durumun düzeltilerek acele olarak premium üyeliğe geçmek istiyorum.
Hi, My user name is kullanıcı adınız. I bought premium membership at satın aldığınız tarih but I still don't have it. I would really appreciate it if you could help me out. Thank you and have a nice one. ____________________________________________ 2- selam admin, sitenizdeki kullanıcı adım xxxx ........ tarihinde xx adet ref satın aldım ama hala refler hesabımda gözükmüyorum. Bu durumun düzeltilerek acele olarak ref.lerimin üyelik hesabıma verilmesini talep ediyorum.
Hi, My user name is kullanıcı adınız. I bought kaç ref aldıysanız referrals at satın aldığınız tarih but I still don't have them. I would really appreciate it if you could help me out. Thank you and have a nice one. ____________________________________________ 3-selam admin, sitenizdeki kullanıcı adım xxxx ........ tarihinde ödeme istedim acaba ne zaman ödenecek
Hi, My user name is kullanıcı adınız. I asked for kaç dolar istediyseniz at hangi tarihte istediyseniz. I was wondering when will you send the money. I would really appreciate it if you could help me out. Thank you and have a nice one. ____________________________________________ 4-Paypal Business hesabı premier yapmak için:
Hi, I would like to downgrade my account from business to premier but I don't know what to do. I would appreciate it if you can help me. Thanks and have a nice one.
|