|
en son 2 gün önce falan girmiştim alertpay hesabıma dün akşam denedim şifre yanlış dedi ben de tam emin olamadım ama şifrelerimi yazdımğım defterde de aynı şekilde gözüküyordu her neyse bir karışıklık yaptım not alırken insanlık halidir dedim şifre değişimi istedim gizli soru falan neyse değiştirdim şifreyi e mail adresime istedim ve geldi yani e-mail doğru e şifreyi de zaten yeni değiştirdim onaylandı 2 dakka önce yazdığım şifreyi de unutamıyacağıma göre ama halen giriş yapmaya çalıştığımda ''Invalid email address or password.'' demekte nasıl olabilir ki? hayır zaten para yok içinde ama o kadar ptc sitesine ben bu hesabı vermiştim şimdi giderse yeni hesaplarda multi sayılacağından ptc ye başlamadan veda etmek zorunda kalacağım gibi.yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
EK:bugün 3-4 defa değiştirdim şifreyi ve en sonunda girebiliyorum hesabıma ama acaba neden olmuştur bu hayır şifreyi 2 dakika önce girmemiş olsam yanlış girdim diyeceğim ama zaten şifreyi belirlerken onaylatıyolar ondan sonra da belki 10 kere denedim aynı şifreyle girmeyi neyse sorunum şimdilik halloldu.ama nedenini öğrenbilirsem sevinirim.
Bu ileti horace tarafından 04.08.2008, 10:05 yeniden düzenlenmiştir.
|