Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

DingoBux
          © 2007 IBSkin.com

4 Sayfa V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> TechnoBux.net Ödemeleri
Beğeni 5 V
mikropedi
mesaj 05.08.2008, 23:04
İleti #1

Çavuş

Grup: Members
Üye No: 369

Merhaba arkadaşlar sanırım ptcuye formundan ilk ödemeyi ben almış bulunuyorum forumda göz attım fakat daha önce eklenmiş bir ödeme göremedim.

Yüklenen Dosya  technobux.JPG ( 22.03k ) İndirilme Sayısı: 46

üye olmak istiyen arkadaşlar ref linkimi kullanırsa sevinirim.

http://technobux.net/?r=mikropedi

Not: Premium üyeyim ödeme isteyip dışarı çıkmıştım şimdi geldim ve ödememi gördermişler.

Go to the top of the page

+Quote Post

hakan1972
mesaj 06.08.2008, 22:23
İleti #2

Yeni Üye
*

Üye No: 595

Değerli PTCÜye Forum üyeleri,
Ben de mikropedi arkadaşım gibi technobux.net premium üyeyim.
Ne mutlu bana ki ben de ilk ödememi çok çok hızlı bir şekilde aldım.
Ödemeyi talep etmemle paranın hesabıma yatması 5 dakikayı geçmemiştir.
Techobux.net ortaklarının konu başlıklarını inceledim. Sanırım bu forumda kendini ispatlamışlar insanlar.
Kendilerini tebrik ediyorum, titiz çalıştıklarını her gün karşılaştığım yeniliklerden anlıyorum.
Kendilerini buradan tebrik ediyorum.
İşte aldığım ilk ödeme kanıtı:

hakan1972odeme1.png - 0.01MB

Hala üye olmamış arkadaşlarım linkimle üye olabilirler.
Hatta geç kalmadan 25 $ 'a sundukları yıllık premium üyeliği kampanyasını kaçırmamanızı tavsiye ederim.
Aramıza hoşgeldin technobux.net, iyiki de geldin...

http://technobux.net/register.php?r=hakan1972

+Quote Post

tanerbm
mesaj 06.08.2008, 23:04
İleti #3

Teğmen

Üye No: 524

Peki bukadar hizli odeme yapan site . Nasil oluyor da odeme bekleyen arkadasima odeme yapmiyor , garip. Dogru ya siz birbinizi taniyosunuz zaten ,diger uyelere odeme yapmasada olur. Onemli olan bu forumdakilere yapsin . Brigada adli arkadasim 25.07.2008 tarihinde odeme istemis , hala odenmedi ?? 35 dkk da odeme yapiyoda 10 gunde yapamior garip.

+Quote Post

murcelik
mesaj 06.08.2008, 23:41
İleti #4

Çavuş

Üye No: 581

QUOTE(tanerbm @ Aug 7 2008, 12:04 AM) *
Peki bukadar hizli odeme yapan site . Nasil oluyor da odeme bekleyen arkadasima odeme yapmiyor , garip. Dogru ya siz birbinizi taniyosunuz zaten ,diger uyelere odeme yapmasada olur. Onemli olan bu forumdakilere yapsin . Brigada adli arkadasim 25.07.2008 tarihinde odeme istemis , hala odenmedi ?? 35 dkk da odeme yapiyoda 10 gunde yapamior garip.

tanerbm denilen şahıs,
öncelikle siteye girip ne var ne yok incelemen lazımdı, anladığım kadarıyla senin gözlerini
dolar işareti bürüdüğünden insanlığı bir kenara bırakıp fevri bir biçimde bu yazıyı yazmışsın.
Bu şekilde yalan yanlış iftiralarla sitemizi karalamaya hakkın yok. Bu yüzden seni ve arkadaşını
ve diğer bütün bulgar üyeleri sileceğiz. Nedenini aşağıda bulacaksın. Bizim sitemiz dürüstlük temelleri
üzerine kurulduğundan senin gibilere sitemizde yer yok.

Öncelikle yukarıdaki yazılara bir daha dikkatli bir biçimde bakmanı isterim. Göreceksin ki her ikiside premium üye.
Peki biz sitemizin ana sayfasında ne vaad etmiştik, premium üyelere 1 ila 24 saat içerisinde ödeme yapılacaktır.
Dolayısıyla yukarıdaki üyeler ödemelerini çok hızlı bir şekilde aldılar.

Ayrıca yine sitemizi gezmediğinden ödeme planını da görmedin ya da görmek istemedin.
Madem öyle al sana linkin veriyorum. Gözlerini dört aç ve iyice bak.

http://technobux.net/payment_plan.php

Umarım görmüşsündür, standart üyelere 10 işgününde ödeyeceğimizi vaad etmiştik ve bir çok sitenin yapmadığı böyle bir
uygulama başlattık. Gördüğün gibi koskoca "brigada" yazıyor. Hizasında da talep ettiği tarihle ödeme yapacağı tarih.
Tabiki senin matematiğin de zayıftır. O yüzden matematiği iyi olan bir arkadaşına göster o hesaplasın.

Bundan sonra da insanlara iftira atıp insanların canını yakma.
Gördün mü, buraya yazı yazması da çok kolay, senin gibi üyeleri sitemizzden silmekte....

+Quote Post

murcelik
mesaj 06.08.2008, 23:57
İleti #5

Çavuş

Sevgili PTCÜye forum üyesi arkadaşlarım,
Bu yazı tamamiyle sizi bilgilendirmek içindir.
Yukarıda bahsedilen Brigada isimli üyenin beklediği ödemesi yapılmış ve müteakiben Brigada ve tanerbm 'nin kaydı silinmiştir.
Proof linki aşağıdadır:

http://img365.imageshack.us/img365/7218/brigadajd3.jpg

Saygılarımla...

Bu ileti murcelik tarafından 07.08.2008, 00:26 yeniden düzenlenmiştir.

+Quote Post

legolasoft
mesaj 07.08.2008, 00:20
İleti #6

Site Admini
Grup Simge

Grup: Administrators
Nereden: Antalya
Üye No: 16

Bekleyen odemelerde bu kadar az odeme varken odeme sureleri biraz kısa olmalı. Bi de bulgar arkadaslari neden sildiginiz anlayamadım? Multi hesaptan felan bahsetmemissiniz.

+Quote Post

tanerbm
mesaj 07.08.2008, 00:37
İleti #7

Teğmen

Evet neden silindi??? Bir aciklama bekliyorum. Boyle odemeyi ne yapalim sileceksen. Brigada nin en az 16 refi var. Onun sucu ne ?? Sileceksen beni sil . Ya cok komik oluyosunuz . Ne yapti size , neyi dogru durust deil. Ben onun ref. tekrarliyorum , onun bu durumdan haberi bile yok

3odeme talebi var siz onlari bile doru durust yapmiyosunuz. Boyle 16 kisinin hakkini yediniz. Herkez bosa tiklamis oldu. Bazi yabanci sitelere yaptinizdan bahsedeceim. Bir aciklama hala gelmedi.

Ha bide odeme suresi parayi istediginde 5 gundu cok , talep yoksa 5 gunde odeme yapacaiz diye soz verdiniz. Benim Gozlerim dolardan cok sahtekarlik goruyor.

+Quote Post

DreaDLoRD
mesaj 07.08.2008, 00:38
İleti #8

Onbaşı
**

Üye No: 716

tanerbm kardeşimi destekliyorum bende 23.07.2008 tarihinden beri ödeme bekliyorum hala ödeme yapılmamakta ... ben böle işe yaaa ..... !!!!!! yokmu caresi bunun( 1 bardak soguk sudan baska )

Bu ileti DreaDLoRD tarafından 07.08.2008, 00:41 yeniden düzenlenmiştir.

+Quote Post

murcelik
mesaj 07.08.2008, 00:42
İleti #9

Çavuş

QUOTE(legolasoft @ Aug 7 2008, 01:20 AM) *
Bekleyen odemelerde bu kadar az odeme varken odeme sureleri biraz kısa olmalı. Bi de bulgar arkadaslari neden sildiginiz anlayamadım? Multi hesaptan felan bahsetmemissiniz.

legolasoft arkadaşım,
Eğer kendi forumumuza bakarsanız bu sorunun cevabı orada vardı.
Biz prensipli çalışmaya karar verdik, bir kişide olsa bin kişide olsa standart üyelere ödemelerimizi 10 günde yapacağız.
Eğer aynı mantıkla yola çıkarsak, siz niye nickinizi legolasoft koydunuz? Türkçe olsa daha iyi olmazmıydı?

Bulgar arkadaşlara gelince, siz de TürkPTC 'ye IP engeli koydunuz ki bazı ülkelerden giriş olmasın diye.
biz şu an o engeli koyamadık, ayrıca TürkPTC admin bize bu konuda yardımcı olacağını söylemişti ve hala bekliyoruz.
Dolayısıyla sizin bizi daha iyi anlamnız gerektiğini düşünüyorum.
Göstereceğiniz farklı bir tavır yukarıda densiz bir şekilde atılan iftirayı savunmaktan başka birşey olamaz.

Ayrıca dikkatinizi çekerim, Brigada' ya hakettiği ödemeyi yaptık ve kaydını öyle sildik.
keşke bu konu hakkında yazacağınız yazı bu olayı tebrik etmek olsaydı!!.

+Quote Post

corosman
mesaj 07.08.2008, 00:45
İleti #10

Yüzbaşı

Nereden: TEXAS-BURSA
Üye No: 202

bir komedi filmi var burada herhalde.seyrine doyum olmuyor.

+Quote Post

murcelik
mesaj 07.08.2008, 00:47
İleti #11

Çavuş

QUOTE(DreaDLoRD @ Aug 7 2008, 01:38 AM) *
tanerbm kardeşimi destekliyorum bende 23.07.2008 tarihinden beri ödeme bekliyorum hala ödeme yapılmamakta ... ben böle işe yaaa ..... !!!!!! yokmu caresi bunun( 1 bardak soguk sudan baska )

Kayıtlarımızı tekrar gözden geçirdik ve senin üye kaydına ratlamadık.
Üye olmadığın siteden nasıl ödeme talep ettiğini sormak istiyorum.

Ayrıca forum yöneticileri inşallah böyle yalan yanlış yazan kişileri kayda alıyordur.

+Quote Post

DreaDLoRD
mesaj 07.08.2008, 00:52
İleti #12

Onbaşı
**

QUOTE(murcelik @ Aug 7 2008, 01:47 AM) *
Kayıtlarımızı tekrar gözden geçirdik ve senin üye kaydına ratlamadık.
Üye olmadığın siteden nasıl ödeme talep ettiğini sormak istiyorum.

Ayrıca forum yöneticileri inşallah böyle yalan yanlış yazan kişileri kayda alıyordur.

peki sen benim üye adımı nerden biliorsun bunuda söyle bana ! her siteye başka üye adlarıyla giriş yapıyorum bu 1 .. ip ten buldum desen şuan farklı bi int cafedeyim ip deiştirmeyle birlikte buda 2 ..! gercekleri konusalım burada !

hatırladıgımda üyelik adımı saten buraya direk koyacam merak etme ozman adminde görecektir kimin kayda alınacagını ...

+Quote Post

SelçukAlparslan
mesaj 07.08.2008, 01:01
İleti #13

Yüzbaşı

Nereden: İstanbul
Üye No: 585

Anlayamıyorum bu işi yapan arkadaşlar neden kendi ülke sınırlarının dışına çıkmıyor zaten ülkemizde bu işe ciddi para yatıranların sayısı 1000i geçermi bilemem.
Bende sevinmiştim technobux u PTCtalk'ta tanıtırım bir 30-40 alt üye yaparım (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) peşine pre alırım diye ama meğer türkiyeden başka kişiler buraya dahil olamıyormuş.
Peki bunun sebebi nedir? Büyümek neden istemiyor bu sitenin sahipleri belki tutacak ve 2 ay sonra 200.000 üye bunların 5000i premium olacak ve bu arkadaşlar kısa sürede zengin olacak çok şaşırtıcı bir durum...

Bu ileti SelçukAlparslan tarafından 07.08.2008, 01:02 yeniden düzenlenmiştir.

+Quote Post

murcelik
mesaj 07.08.2008, 01:09
İleti #14

Çavuş

QUOTE(DreaDLoRD @ Aug 7 2008, 01:52 AM) *
peki sen benim üye adımı nerden biliorsun bunuda söyle bana ! her siteye başka üye adlarıyla giriş yapıyorum bu 1 .. ip ten buldum desen şuan farklı bi int cafedeyim ip deiştirmeyle birlikte buda 2 ..! gercekleri konusalım burada !

hatırladıgımda üyelik adımı saten buraya direk koyacam merak etme ozman adminde görecektir kimin kayda alınacagını ...

Üye adını hatırlamayab bir adama nasıl oluyor da ödeme talebini hatırlayabiliyor

ayrıca biz ilk ödememizi premium üyemize 24 temmuzda yaptık ve bu üyenin 22 referansı var
sen üye olduğunu iddia ediyorsun ki kayıtlarımıza göre değilsin,
standart bir üyenin 4 gün gibi bir sürede 3 dolara ulaşması mümkün değil
matematik yalan söylemez

QUOTE(SelçukAlparslan @ Aug 7 2008, 02:01 AM) *
Anlayamıyorum bu işi yapan arkadaşlar neden kendi ülke sınırlarının dışına çıkmıyor zaten ülkemizde bu işe ciddi para yatıranların sayısı 1000i geçermi bilemem.
Bende sevinmiştim technobux u PTCtalk'ta tanıtırım bir 30-40 alt üye yaparım (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) peşine pre alırım diye ama meğer türkiyeden başka kişiler buraya dahil olamıyormuş.
Peki bunun sebebi nedir? Büyümek neden istemiyor bu sitenin sahipleri belki tutacak ve 2 ay sonra 200.000 üye bunların 5000i premium olacak ve bu arkadaşlar kısa sürede zengin olacak çok şaşırtıcı bir durum...

sevgili alparslan kardeşim
sen benim başka bir siteden alt üyemsin
vaad ettiğim bir şeye istinaden üye oldun
paranı da istemeden aldın
doğru mudur
burada sahtekarca yapılan karalama lampanyasına sizin de katılmış olmanız beni çok üzdü.
türkiye bu yüzden bir yerlere gelemiyor
çamur at izi kalsın

+Quote Post

DreaDLoRD
mesaj 07.08.2008, 01:10
İleti #15

Onbaşı
**

QUOTE(murcelik @ Aug 7 2008, 02:05 AM) *
Üye adını hatırlamayab bir adama nasıl oluyor da ödeme talebini hatırlayabiliyor

ayrıca biz ilk ödememizi premium üyemize 24 temmuzda yaptık ve bu üyenin 22 referansı var
sen üye olduğunu iddia ediyorsun ki kayıtlarımıza göre değilsin,
standart bir üyenin 4 gün gibi bir sürede 3 dolara ulaşması mümkün değil
matematik yalan söylemez

1 . referanslarım vardı referanslarım düştü 6 tane ref im wardı 4 e düştü ref lerim bu sitede tabi nasıl olduysa Allah vergisi heralde

2 . hani derler ya eti senin kemigi benim ! | bi insan böyle bi siteye girdiyse ve üye olduysa üye adına değilde gelecek paraya bakar !
bunlar gercekler ... sonucta kac gün olmuş ben ödeme isteyeli ... resmini bile cekmiştim yabancı bi siteye koymuştum ödeme yapılması talebi resmini onuda bulursam bu işi bırakacakmısın murcelik ???? sadece bunu söyle bana !

Bu ileti DreaDLoRD tarafından 07.08.2008, 01:13 yeniden düzenlenmiştir.

+Quote Post

murcelik
mesaj 07.08.2008, 01:11
İleti #16

Çavuş

QUOTE(tanerbm @ Aug 7 2008, 01:37 AM) *
Evet neden silindi??? Bir aciklama bekliyorum. Boyle odemeyi ne yapalim sileceksen. Brigada nin en az 16 refi var. Onun sucu ne ?? Sileceksen beni sil . Ya cok komik oluyosunuz . Ne yapti size , neyi dogru durust deil. Ben onun ref. tekrarliyorum , onun bu durumdan haberi bile yok

3odeme talebi var siz onlari bile doru durust yapmiyosunuz. Boyle 16 kisinin hakkini yediniz. Herkez bosa tiklamis oldu. Bazi yabanci sitelere yaptinizdan bahsedeceim. Bir aciklama hala gelmedi.

Ha bide odeme suresi parayi istediginde 5 gundu cok , talep yoksa 5 gunde odeme yapacaiz diye soz verdiniz. Benim Gozlerim dolardan cok sahtekarlik goruyor.

arkadaşım
forumdaki yazılara bakarsan senin sorduğun bir çok sorunun cevabı var zaten
ama bunu senin görebilmen imkansız

+Quote Post

corosman
mesaj 07.08.2008, 01:12
İleti #17

Yüzbaşı

Nereden: TEXAS-BURSA
Üye No: 202

murcelik arkadasım sende her soylenene camur olarak deilde birde iyi yonden baksan.yani yapıcı elestiri olarak mesela.

+Quote Post

murcelik
İleti #18

Çavuş

QUOTE(DreaDLoRD @ Aug 7 2008, 02:10 AM) *
1 . referanslarım vardı referanslarım düştü 6 tane ref im wardı 4 e düştü ref lerim bu sitede tabi nasıl olduysa Allah vergisi heralde

2 . hani derler ya eti senin kemigi benim ! | bi insan böyle bi siteye girdiyse ve üye olduysa üye adına değilde gelecek paraya bakar !
bunlar gercekler ... sonucta kac gün olmuş ben ödeme isteyeli ... resmini bile cekmiştim yabancı bi siteye koymuştum ödeme yapılması talebi resmini onuda bulursam bu işi bırakacakmısın admin ???? sadece bunu söyle bana !

hani sen üye adını hatırlayamıyordun, madem hatırladın hani bize vercektin??

+Quote Post

tanerbm
İleti #19

Teğmen

Kardesim konuyu baska taraflara cekmeye bakma ben cevap bekliyorum, brigada neden silindi????

+Quote Post

murcelik
mesaj 07.08.2008, 01:13
İleti #20

Çavuş

QUOTE(corosman @ Aug 7 2008, 02:12 AM) *
murcelik arkadasım sende her soylenene camur olarak deilde birde iyi yonden baksan.yani yapıcı elestiri olarak mesela.

eğer içlerinde bir tane yapıcı eleştiri bulursan sana saygı duyacağım

+Quote Post

4 Sayfa V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 Üye:

Collapse