Bence ödeme yapmayacaklar. Buxcard geldiğinde sevinmiştim ama dikkat ettim bu card olayı bux.to ya ait birşey değil. Payoneer de sonuçta bir şirket ve isteyene bu kartı gönderiyor. Ayrıca kartı alanlar kartın iptal olmaması için mutlaka para yatırmaları gerekiyor.
Gelelim tekrar ödeme yapma meselesine. Sözleşmelerinde zaten kendilerini garantiye almışlar. Bu sistem de bir nevi titan saadet zinciri hesabı. Ben ödememi isteyeli neredeyse 7 ay oldu üstelik premium üyeyim. Ticket açıyorum niye paramı göndermiyorsunuz diye soruyorum. Cevap Olarak Önce Gelen Önce Alır Diyorlar. Halbuki Sitede standart üyelere 60 iş günü premiumlara 30 iş gününde ödeme yapıldığını söylüyorlar. Tabii ki yalan. Arada milleti umutlandırmak için bikaç kişiye ödeme yapıyorlardır tahminimce. Benim Oldu Şu zamana kadar 4000$ param. Talep ettiğim para da 50$ ama hala gelmedi.
Bence premium olup da boşyere para vermeyin. Sonuçta beklerim diyorsanız her türlü bekliyorsunuz ve en azından cebinizden para çıkmamış olur. Ayrıca bu script değişecek server taşınacak hikayesi de züğürt tesellisi. Dolaşın forumları bakın taaaa ne zamandan beri aynı muhabbet var (IMG:
style_emoticons/default/biggrin.gif)
Herkese Başarılı Çalışmalar...