Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

DingoBux
          © 2007 IBSkin.com

Reply to this topicStart new topic
> Bizim bux.tolar ne oldu ya ? :D
celikkemre
mesaj 08.08.2008, 13:24
İleti #1

Çavuş

Grup: Members
Üye No: 231

Yalan oldu walla 459$ var içeride ama hiç umudum yok.

Go to the top of the page

+Quote Post

wiwaxia
mesaj 16.08.2008, 19:21
İleti #2

Çavuş

Üye No: 292

Benimde 200 küsür var ama çekmeye tenezül bile etmiyorum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Bi aralarda yeni script yeni script zırvaları vardı...

+Quote Post

Z_THE_TURK
mesaj 16.08.2008, 19:27
İleti #3

Grup Simge

Grup: Süper Moderatör
Nereden: ANKARA
Üye No: 108

Aralıkta 10$ ödeme isteyip kullanmayı bıraktığım standart hesabım için geçen ay ödeme yaptılar. Mayıs 1'de 1450$ ödeme istedim karta bakalım hala bekliyorum.

Script olayı içinde bugün yada dün bişiler yazmışlardı yine. Farklı bi servera geçiyorlarmış o iş tamamlanınca yeni scripte geçiceklermiş. Görücez artık.

+Quote Post

wiwaxia
mesaj 16.08.2008, 19:31
İleti #4

Çavuş

Üye No: 292

Desenize gene bişiler zırvalıyorlar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bugün server taşınır ondan sonraki gün sular kesildi yeni scripte geçemedik falan filan.Oyala dur (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

Z_THE_TURK
mesaj 16.08.2008, 19:39
İleti #5

Grup Simge

Grup: Süper Moderatör
Nereden: ANKARA
Üye No: 108

Büyük site, çok üye, büyük paralar mecbur oyalıyacaklar yoksa batar adamlar. Diğer yatırım araçlarında para kazanırlarsa ödemeler hızlanır, kaybederlerse bi bahane bulup ödeme yapmazlar. Bakalım elden gelen sadece beklemek.

+Quote Post

Forex
mesaj 17.08.2008, 00:33
İleti #6

Yüzbaşı

Üye No: 608

Bux.tonun kapanacağını sanmıyorum ,çekip gitmek yerine geçte olsa ödeme yapıyorlar.Bu sıralarda baya ödeme yaptılar.İlerisi için Bux.todan umutluyum.

+Quote Post

Erkam ÇANKAYA
mesaj 17.08.2008, 21:10
İleti #7

Yeni Üye
*

Üye No: 709

Bence ödeme yapmayacaklar. Buxcard geldiğinde sevinmiştim ama dikkat ettim bu card olayı bux.to ya ait birşey değil. Payoneer de sonuçta bir şirket ve isteyene bu kartı gönderiyor. Ayrıca kartı alanlar kartın iptal olmaması için mutlaka para yatırmaları gerekiyor.

Gelelim tekrar ödeme yapma meselesine. Sözleşmelerinde zaten kendilerini garantiye almışlar. Bu sistem de bir nevi titan saadet zinciri hesabı. Ben ödememi isteyeli neredeyse 7 ay oldu üstelik premium üyeyim. Ticket açıyorum niye paramı göndermiyorsunuz diye soruyorum. Cevap Olarak Önce Gelen Önce Alır Diyorlar. Halbuki Sitede standart üyelere 60 iş günü premiumlara 30 iş gününde ödeme yapıldığını söylüyorlar. Tabii ki yalan. Arada milleti umutlandırmak için bikaç kişiye ödeme yapıyorlardır tahminimce. Benim Oldu Şu zamana kadar 4000$ param. Talep ettiğim para da 50$ ama hala gelmedi.

Bence premium olup da boşyere para vermeyin. Sonuçta beklerim diyorsanız her türlü bekliyorsunuz ve en azından cebinizden para çıkmamış olur. Ayrıca bu script değişecek server taşınacak hikayesi de züğürt tesellisi. Dolaşın forumları bakın taaaa ne zamandan beri aynı muhabbet var (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Herkese Başarılı Çalışmalar...

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 Üye:

IPB Basit Görünüm Tarih: 10.01.2009 - 02:09 IPB