|
Sonunda alabildim. Arkadaşın verdiği link doğru. Dün geceki ref alımı denememde ancak o linke girebildim ama yine alamamıştım. Bu öğlen 12 de almayı başardım.
Ref alımında yardımcı olacak bir kaç önerim var:
- Öncelikle renting balance ınızda alacağınız ref için yeterli miktarda para olduğuna emin olun, buraya para nasıl aktarılır anlatmama gerek yok sanırım. - Sonra reklamların olduğu linke tıklayın ve oradaki server saatine bakın. Bilgisayarınızın saatini oradaki server saatinin dakikası ile eşitlemeye çalışın. - Rent refferals linki TR saatiyle öğlen 12 ve gece 12 de açılıyor. Siteye 5 dakika önceden girip devamlı refresh yapmanın hiçbir faydası yok. Hatta zararı bile var. Bir süre sonra service unavailable yazısı ile karşılaşabilirsiniz. - Devamlı refresh yapmaktansa saatin 12 olmasını bekleyin ve 12 olur olmaz yukarıdaki blackmagician arkadaşımızın verdiği linki adres satırına yapıştırıp girin. - Ben bunu yaptığımda direk karşıma kaç ref alacaksınız diye soran yazı çıktı. 100 e bastım, yaklaşık 1 dakika bekledikten sonra onayladı.
Bu tavsiyelerime uyarsanız sıkıntı çekeceğinizi sanmıyorum.
|