Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

DingoBux
          © 2007 IBSkin.com

Reply to this topicStart new topic
> 1taneal.com'dan PTCüye kullanıcılarına kampanya
organik
mesaj 08.08.2008, 23:21
İleti #1

Teğmen

Grup: Members
Üye No: 401

Arkadaşlar bir süre önce organizatörü olduğum siteyi size tanıtmıştım. Şimdi sahibi ile konuştuk ve forum üyelerine şöyle bir kampanya yaptık:
1- Kendisi üye olup referansı ile 25 alt üye getirene led ışıklı anahtarlık göndereceğiz. Kargosunu da biz ödeyeceğiz.
2- Altındaki 25 üyeden 3 tanesi alışveriş yaparsa kesinlikle hatırı sayılır, pişman olmayacağınız bir hediye göndereceğiz. Yine kargo bizden. (hediyeyi bu hafta sonu belirleyeceğiz)

Bu arada önümüzdeki hafta fiyatlardan bazıları tanıtım için zarar seviyesine inecek, bilginiz olsun. Şaka yapmıyorum. Şu an fotolarını çekiyorum. Bu arada bütün fotolar ve yazılar benim eserimdir (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Üye olun ve ref linkinizi kullanarak üye yapın. Kayıt olurken de benim linkimi kullanırsanız veya kayıt sayfasında referans kısmına ptcrehberi yazarsanız sevinirim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Tanımak için:
http://www.1taneal.com

Üye olmak için:
http://www.1taneal.com/newuser.php?ref=ptcrehberi

Rahatsızlık verdiysem özür dilerim.
Başarılar.

Go to the top of the page

+Quote Post

Ferdi
mesaj 09.08.2008, 09:55
İleti #2

Yüzbaşı

Üye No: 227

siteyi geçenlerde görmüştüm ve fiyatlar oldukça cazip gibi geldi özellikle de kargo ücretinin karşılanması

ve siteyi sık kullanılanlara ekleyip takip etmeye başladım cazip bir ürün olursa diye...

bugünde bu yazıyı okuyunca refinle üye oldum kardeş hayırlı olsun

+Quote Post

blackcurse
mesaj 09.08.2008, 10:05
İleti #3

Binbaşı

Üye No: 612

nasıl kâr ediyor bu site? kargoyu da kendisi ödüyor

+Quote Post

organik
mesaj 09.08.2008, 10:35
İleti #4

Teğmen

Üye No: 401

QUOTE(blackcurse @ Aug 9 2008, 11:05 AM) *
nasıl kâr ediyor bu site? kargoyu da kendisi ödüyor

Öncelikle mantık klasik olarak sürümden kazanmak. Firma zaten ürünleri direkt kendisi getirttiği için başka aracılar yok. Tüm ürünler de peşin ve yüklü miktarda alındığı için indirim fiyatlara yansıyor. Bu da fiyatın düşmesi için bir etken. Kargo ile de iyi bir anlaşma yapmış durumda. Kargo da öyle adını sanını duymadığınız bir kargo değil, UPS ile gönderiyor.
Fiyatları takip etmenizi öneririm. Dediğim gibi önümüzdeki hafta çok agresif fiyatlar olacak, gerçekten bazı ürünler tanıtım için zararına satılacak. Samimiyetime inanın.

+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 Üye:

IPB Basit Görünüm Tarih: 10.01.2009 - 01:01 IPB