QUOTE(broker @ Aug 10 2008, 01:08 AM)

arkadaslar paypaldan soyle bir mail aldim. benden istedigini anlamadim.kredi kartimi silince ertesi gunu bu mail geldi ingilizcesi iyi olan arkadaslar acikliybilirmi simdiden tsk.
PayPal requests that you provide additional information regarding the abovetransaction(s). 1. A full description of the item that was purchased, and the value of theitem. If the payment was for a service, please describe the service purchased.2. Confirm if you received the item or provide tracking if you shipped theitem.3. Details of any other payments you sent or received that were related tothe above transaction4. Please provide information regarding any relationship or businessaffiliation that you have with the above party(ies). 5. We would like to obtain as much information as possible about the abovetransaction(s), including any email correspondence between you and thebuyer, in order to expedite this investigation.
Tam çevirmeye çalışıyordum ki CrewBux forumunda mellord tarafından çevrilmiş. Belki daha sonra başkasına yardımcı olur:
Paypal sana göndermiş olduğu mailde, yapmış olduğun ödemelerle ilgili ek bilgi göndermeni istiyor. 1. Satın aldığın ürünü ve değerini gösterir bir açıklama. 2. O satın aldığın ürünün eline geçtiğine dair kanıt ya da adrese gönderdiğine dair. 3. Yukarıda olan işlem ile ilgili herhangi bir ödeme gönderimi veya alımı temin ediniz. 4. Yukarıdaki işlem ile olan ilginizi yani size ait olup olmadığını tanımlayan bilgi 5.Bu araştırmayı hızlandırmak için siz ve satın alan arasındaki emailler dahil tüm bilgileri mümkün olduğunca edinmek istiyoruz.
Bu ileti anilptc tarafından 10.08.2008, 00:18 yeniden düzenlenmiştir.